Strani nogomet

Juventus osvojio 29. naslov prvaka, Klose postigao pet golova

Juventus, portal (1)
Reuters/Pixsell
05.05.2013.
u 17:10

Na Otoku je odigran Merseyside derbi između Liverpoola i Evertona (0:0), a na Anfieldu posljednjih 15 minuta odigrao je i naš Nikica Jelavić

Na Apeninskom poluotoku Juventus je nastavio nepobjediv niz te tri kola prije kraja i drugu godinu zaredom osigurao naslov prvaka pobjegavši na 83 boda, što je nedostižno za drugoplasirani Napoli. S bijele točke je protiv Palerma za 1:0 pogodio Vidal. Time i dalje ostaju apsolutni vladari talijanskog nogometa, jer u usporedbi s njihove 29 titula, najbliži su im Milan i Inter sa 18... Prvi su naslov osvojili davne 1905. godine.

Miroslav Klose postigao je za Lazio pet golova Bologni, a na semafor mu se za konačnih 6:0 upetljao samo Hernanes!

Na Otoku je odigran Merseyside derbi između Liverpoola i Evertona (0:0), a na Anfieldu posljednjih 15 minuta odigrao je i naš Nikica Jelavić. Bio je to 30., ali i posljednji derbi za Jamiea Carraghera, a s ovim bodom Everton je kao i lani uspio ostati na ljestvici ispred glavnog rivala. Inače, David Moyes na 44 gostovanja nije uspio pobijediti veliku engelsku četvorku. Luis “zagrizi me” Suarez i dalje odrađuje suspenziju, a iako ga neće biti u prvih sedam utakmica sljedeće sezone on je poručio: – Ostat ću u Liverpoolu, ništa ne brinite!

 Italija, 35. kolo: Parma - Atalanta 2:0,Lazio - Bologna 6:0, Udinese - Sampdoria 3:1, Milan - Torino 1:0, Catania - Siena 3:0, Genoa - Pescara 4:1, Juventus - Palermo 1:0. Poredak: Juventus 83, Napoli 69 (34), Milan 65, Fiorentina 61...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?