Trener za šokove

Jurčić zaslužuje ovacije iako je bio na rubu ponora

\'24.08.2011., Zracna luka Zagreb, Zagreb -  Mnostvo navijaca doslo je pozdraviti Dinamovu momcad po povratku iz svedskog Malmoa nakon sto su se nakon 12 godina plasirali u Ligu prvaka.  Photo: Tomisl
Tomislav Miletic/PIXSELL
25.08.2011.
u 08:03

S njim barem nikada nije dosadno, šokovi i drame su zajamčene, ali, na žalost, ne uvijek sa sretnim krajem kao što je bilo u Malmöu

Kruno Jurčić oscilira od briljantnosti do očaja, s time da je u novom mandatu dobio novu dimenziju – postao je sretnik! I usrećio je sve oko sebe: Mamića, igrače, radnu zajednicu i velik dio navijača.

Jedan manji dio tog korpusa još ga ima na zubu, a vjerojatno ga neće još rehabilitirati ni ulazak u Ligu prvaka jer je Dinamu o glavi ipak radila deveta momčad švedskog prvenstva. Naime, Dinamova "mala trgovina užasa" u Švedskoj podsjetila je na neka Jurčićeva izdanja s plavima iz 2009. i 2010. godine, i to redovito u važnim uzvratnim utakmicama, što nam govori da Kruno i dalje ima problem.

Nešto u pripremi takvih utakmica ne funkcionira, kao da trener uopće ne dopire do svojih igrača. Ili dopire previše, kao u utorak u Malmöu, kada ih je, onako napet i razdražljiv, galameći uz aut-crtu, samo još više naelektrizirao. Kruno je na osobit način proživljavao utakmicu, pa je opet izgubio kontrolu pred kamerama.

Kakav je to "klizeći start" bio u HTV-ova reportera Hrengeka, a la Pepe, a ni zbog čega, zbog jednog benignog pitanja o dva lica momčadi, onom iz zagrebačke utakmice i onom iz Švedske. Zar se Kruni još uvijek ne smije reći da je Dinamo igrao – loše?

 >> Cijeli komentar pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista! <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije