Nije dobio novi ugovor

Josip Kuže neće voditi Albaniju u idućim kvalifikacijama

\'Albania\' s coach Josip Kuze (C) celebrates with team players at the end of their Euro 2012 qualifying football match against Romania in Piatra-Neamt city, some 350km north of Bucharest, on Septembe
AFP
21.10.2011.
u 13:36

Josip Kuže više neće biti izbornik albanske nogometne reprezentacije nakon što mu je istekao ugovor. Hrvatskom su treneru, dvije utakmice prije kraja kvalifikacija za Euro, Albanci u razgovoru nudili novi ugovor...

Sada, kada je ugovor istekao, Albanci mu ipak nisu ponudili novi zbog slabih rezultata u kvalifikacijama za Euro 2012. Albanija je završila peta u skupini D sa dvije pobjede u deset utakmica u konkurenciji s Francuskom, BiH, Rumunjskom, Bjelorusijom i Luksemburgom.

Kuže je momčad preuzeo u ljeto 2009. godine, a prošle je godine propustio nekoliko utakmica nakon što je doživio moždani udar. Prije Albanije kratko je vodio JEF United i Ruandu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije