Košarka

Jakov Vladović iz Širokog otišao u Krku

Košarka
08.07.2012.
u 11:31

Vladović (bijeli) se u prošloj sezoni potpuno afirmirao igrajući za momčad Širokog u NLB ligi i u prvenstvu BiH

Sastav Širokog koji je pokupio oba bh. naslova, te igrao najbolju sezonu u povijesti regionalne lige svakim danom se osipa.

Nakon Pilepića, Collinsa, ovu sezonu majicu kluba s Pecare neće nositi ni Jakov Vladović. Uprava kluba pokušala je napraviti dogovor s Vladovićem, ali su očito bili manje izdašni u odnosu na prvaka Slovenije - Krku. Vladović je potpisao jednogodišnji ugovor s Krkom. U Široki je proteklih sezona dolazilo više igrača izvana i gotovo svi su zasjali na Pecari, ali i nakon toga potpisali dobre inozemne ugovore. Iz uprave poručuju kako žele uspjeh svim svojim nekadašnjim igračima, tako i Vladoviću. Pitanje koje se postavlja, tko je ili su sljedeći igrači koji odlaze. Najčešće spominju imena Ramljaka i Planinića. Ramljak je zanimljiv Ciboni, a Planinić klubovima iz Eurolige. Na njega je mig bacio finalist Eurolige moskovski CSKA, te izraleski Maccabi, a trener Maljković htio bi ga u Cedeviti. Za to vrijeme nalazit će se u Americi gdje će na poziv NBA momčadi New Orleans Hornetsa igrati Ljetnu ligu NBA.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?