Izvučeni parovi

Izvlačenje su upotpunili vicevi i prigodan vatromet

Izvlačenje
22.06.2012.
u 09:28

Na turniru će kroz 18 večeri svoje znanje predstaviti malonogometaši iz sve 24 mjesne zajednice

U želji da dodatno podignu značaj i zanimanje za tako najbolje organizirani, najgledaniji i najpopopularniji malonogometni turnir mjesnih zajednica u Hercegovini, vrijedni organizatori iz Športskoga saveza općine Široki Brijeg potrudili su se upriličiti javno izvlačenje parova. U srijedu navečer u središtu grada na mostu kod Križa uspjeli su napraviti nogometno-glazbeno-humoristični spektakl.

 

Vicevi

 

Sve je podsjećalo na izvlačenju parova za Europsko ili Svjetsko prvenstvo. Nedostajali su doduše Blatter i Platini, ali bili su tu čelnici Športskoga saveza, političari, vođe momčadi, sportaši, glazbenici, mažoretkinje, predstavnici sponzora, ljubitelji malog nogometa, slučajni prolaznici... Nisu izostali pozdravni govori predsjednika Športskog saveza Predraga Naletilića i pokrovitelja turnira općinskog načelnika Mire Kraljevića. Program je vodio urednik Radio postaje Široki Brijeg Mario Marušić. Oni koji nisu uživo došli na izvlačenje, sve su mogli pratiti u izravnom radioprijenosu. Glazbenica Lucija Zovko, Mokarski taburaši i humorist Frano Vukoja za svoje su izvedbe dobili veliki pljesak, kao i širokobriješke mažoretkinje, državne prvakinje.

 

Vatromet

 

Sve je na kraju začinjeno vatrometom, a priredba se protegla do duboko u vrelu ljetnu noć. 12. malonogometni turnir MZ općine Široki Brijeg počet će 2. srpnja na igralištu Osnovne škole u Klancu i trajat će kroz osamnaest večeri, te velikonogometnim finalom na Pecari 5. kolovoza u čast Dana domovinske zahvalnosti. Uvertira s javnim izvlačenjem unaprijed je podigla zanimanje, pa se očekuje rekordni posjet. Organizatori vjeruju kako će turnir vidjeti pedesetak tisuća gledatelja. Naslov pobjednika brani Ljuti Dolac, no svi hakleri iz ostale 23 mjesne zajednice imaju čvrstu želju i namjeru skinuti Ljutodočane s trona...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije