Ruska momčad

Ivano Balić neće k Červaru s kojim se ionako ne slaže

'13.08.2012., Zagreb - Svecani docek hrvatske olimpijske delegacije u Zracnoj luci Zagreb. Ivano Balic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
17.08.2012.
u 10:36

Ivano Balić, jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena, umalo je završio u Brestu iz Meškova.

– Da ove sezone igramo Ligu prvaka, sigurno bismo angažirali Ivana. Novac nije problem. Ove sezone želimo osvojiti bjelorusko prvenstvo i tako oduzeti primat Dinamu iz Minska – poručuju iz kluba.

U Brestu već igraju dvojica hrvatskih igrača – Ljubo Vukić i Vladimir Božić, tu su i trojica Litvanaca (Atavejas, Grosas i Noviskis), jedan Slovenac (Čančar), jedan iz BiH /(Karačić), dva Srbina (Đukić i Šćepanović) i jedan Rus (Tatarin). Brest će ove sezone igrati u SEHA ligi, a da im 200 do 250.000 eura, koliko bi ih stajao Balić po sezoni, nije problem, dokazuje podatak da će platiti sve putne troškove i smještaj svim momčadima SEHA lige koje budu dolazile u Meškovo.  

– Balić sigurno neće u Metalurg – rekao nam je jedan izvor blizak makedonskom prvaku.

Javna je tajna da se Lino Červar, trener Metalurga, i Ivano Balić nisu najbolje slagali posljednjih godina u reprezentaciji pa se prije moglo očekivati da će Ivano k najboljem prijatelju Vukiću nego u Skoplje. Venio Losert, novi vratar Koldinga, mogao bi dobiti kvalitetno društvo iz Kopenhagena, kluba koji je proglasio stečaj. Kolding je zainteresiran za dovođenje Hansena, Hvidta, Boldsena i Jorgensena. Toft je potpisao za Bjerringbro, a Kim Andersson poput Balića još čeka.

– Da ove sezone igramo Ligu prvaka, sigurno bismo angažirali Ivana. Novac nije problem – poručuju iz ruskoga kluba

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije