NIJE PLATIO POREZ

Ivankovića zaustavili na iranskoj granici zbog duga od 200.000 eura

\'Iran coach Branko Ivankovic gestures during their Group D World Cup 2006 soccer match against Angola in Leipzig June 21, 2006.  FIFA RESTRICTION - NO MOBILE USE     REUTERS/Shaun Best        (GERMAN
Reuters
17.02.2012.
u 15:41

Hrvatski trener Iranu navodno nije platio porez u doba kad im je uspješno vodio reprezentaciju.

Saudijski nogometni klub Al Ettifaq bez trenera Branka Ivankovića igrat će ključnu utakmicu azijske Lige prvaka protiv iranskog Esteghala. Naime, hrvatskom su stručnjaku iranske vlasti zabranile ulazak u zemlju jer im duguje 200 tisuća eura poreza! Podsjetimo, Ivanković je vodio iransku reprezentaciju 2004. godine i odveo ih do trećeg mjesta u azijskom kupu, a uspješni su bili i u kvalifikacijama za SP 2006. godine.

Iranska vlada, piše Goal.com, tada je zamjenila popularnog 'Tanca' s domaćim trenerom prije samog turnira i izmanevrirala da mu da otkaz na što je Fifa njihov savez suspendirala. Dok se iranski savez žalio što se Ivanković nije vratio u Iran posljednja dva mjeseca ugovora oko čega se još vodi proces na sportskom arbitražnom sudu, on je tada dobio žalbu oko neplaćenih bonusa od 400 tisuća eura.

Uskoro opširnije...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar seneka
seneka
18:16 17.02.2012.

Nije mu to Rvacka,tamo se za utaju režu j**a ,a nekažu da se čovjek snašao kao tu.

MO
mošnjo
19:59 17.02.2012.

E moj Ivankoviču,ti divljake učis nogometu,dobeo si glavu izvukao

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije