plemenit potez

Ispunili želju umirućoj od raka, priredili joj 'maturalnu' u bolnici

katelyn norman (1)
screenshot Youtube
28.03.2013.
u 12:41

Katelyn Norman (14) već dvije godine boluje od osteosarkoma, agresivnog raka kostiju, a prošli tjedan doktori su joj rekli da ne mogu više ništa učiniti

Katelyn Norman, 14-godišnjakinja koja boluje od raka kostiju na listu posljednjih želja upisala je da želi proslavu mature. No budući da je bila prebolesna da bi išla na maturalnu večer, njezini prijatelji iz razreda i rođaci proslavu su priredili u bolnici, piše Daily Mail. U bolnicu su, u mjestu La Follete u američkoj saveznoj državi Tennessee, u utorak navečer donijeli balone, glazbu i cvijeće. Ispred bolnice tisuće ljudi se okupilo te zapalilo svijeće za Katelyn.

Katelyn već dvije godine boluje od osteosarkoma, agresivnog raka kostiju, a prošli tjedan doktori su joj rekli da se rak proširio na srce, arterije, pelvis i kralježnicu te da više ništa ne mogu učiniti.

Na listi njezinih posljednjih želja osim proslave mature našli su se i ples, naučiti voziti automobil, posljednji poljubac...

>> Muškarca izliječili od 'neizlječivog' raka, Nora čekala sličnu terapiju

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?