Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Crna kronika

Išao obići bratovu suprugu rodilju, pa tragično stradao

Marko je u jednom trenutku izgubio nadzor nad opel astrom koja je izletjela s ceste i nekoliko se puta prevrnula
21. rujna 2010. u 08:29 2 komentara 837 prikaza
boskovic
Foto: VL FOTO

Sudbina je htjela da se u obitelji Bošković s Aladinića kod Stoca u samo nekoliko dana uvuku i velika sreća, a onda i velika tuga. Uplakana obitelj te brojna rodbina i prijatelji jučer su se na groblju Aladinsko brdo oprostili od Marka Boškovića (29) koji je tragično stradao u nedjelju poslijepodne na prometnici Stolac - Mostar u naselju Ljuca. Veseo zbog činjenice da mu je brat Stjepan, inače stolački načelnik, dobio prinovu u obitelji, Marko je krenuo u Mostar kako bi obišao bratovu suprugu i rođenu bebu.

No, na putu prema Mostaru u blizini naselja Hodovo Marko je u jednom trenutku izgubio nadzor nad opel astrom koja je izletjela s ceste i nekoliko se puta prevrnula. Nesretni je Marko ispao kroz prozor, a auto ga je i prignječilo pa mu, nažalost, nije bilo spasa. U vozilu je, uz Marka, bilo i djece koja su srećom preživjela izlijetanje. Stočani su poznavali Marka kao odličnog nogometaša i prijatelja koji je uvijek bio spreman pomoći.

Dan prije smrti Marko je odigrao posljednju utakmicu za svoj klub HNK Stolac u kojem su svi također utučeni od boli. Nitko ne može prihvatiti da među njima više nije uvijek raspoloženi Marko. Uz svoj Stolac, ranijih godina nastupao je i za klubove Čapljina, Ljubuški i Neretvu Metković. Bio je i stalni sudionik malonogometnih turnira u Stocu i Hercegovini, a bio je i dobar informatičar, bio je djelatnik HT Mostar. Iza njega su ostali supruga Marija, sin Luka i kći Klara.

  • konkord:

    Šteta bio je dobar dečko, sućut obitelji. RIP

  • tragac:

    A, pojas za vezivanje? Pa to vise nitko ne koristi, zato ljudi lete vanka kroz prozore i vjetrobrane. Sucut obitelji.