STOLAC

Išao obići bratovu suprugu rodilju, pa tragično stradao

boskovic
VL FOTO
21.09.2010.
u 08:29

Marko je u jednom trenutku izgubio nadzor nad opel astrom koja je izletjela s ceste i nekoliko se puta prevrnula

Sudbina je htjela da se u obitelji Bošković s Aladinića kod Stoca u samo nekoliko dana uvuku i velika sreća, a onda i velika tuga. Uplakana obitelj te brojna rodbina i prijatelji jučer su se na groblju Aladinsko brdo oprostili od Marka Boškovića (29) koji je tragično stradao u nedjelju poslijepodne na prometnici Stolac - Mostar u naselju Ljuca. Veseo zbog činjenice da mu je brat Stjepan, inače stolački načelnik, dobio prinovu u obitelji, Marko je krenuo u Mostar kako bi obišao bratovu suprugu i rođenu bebu.

No, na putu prema Mostaru u blizini naselja Hodovo Marko je u jednom trenutku izgubio nadzor nad opel astrom koja je izletjela s ceste i nekoliko se puta prevrnula. Nesretni je Marko ispao kroz prozor, a auto ga je i prignječilo pa mu, nažalost, nije bilo spasa. U vozilu je, uz Marka, bilo i djece koja su srećom preživjela izlijetanje. Stočani su poznavali Marka kao odličnog nogometaša i prijatelja koji je uvijek bio spreman pomoći.

Dan prije smrti Marko je odigrao posljednju utakmicu za svoj klub HNK Stolac u kojem su svi također utučeni od boli. Nitko ne može prihvatiti da među njima više nije uvijek raspoloženi Marko. Uz svoj Stolac, ranijih godina nastupao je i za klubove Čapljina, Ljubuški i Neretvu Metković. Bio je i stalni sudionik malonogometnih turnira u Stocu i Hercegovini, a bio je i dobar informatičar, bio je djelatnik HT Mostar. Iza njega su ostali supruga Marija, sin Luka i kći Klara.

Komentara 2

KO
konkord
00:32 23.09.2010.

Šteta bio je dobar dečko, sućut obitelji. RIP

DU
Deleted user
22:31 12.10.2010.

A, pojas za vezivanje? Pa to vise nitko ne koristi, zato ljudi lete vanka kroz prozore i vjetrobrane. Sucut obitelji.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije