Prepucavanja

Iran: Nemamo veze s napadima. Izrael: Imate, vi i Hezbolah

izrael
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
14.02.2012.
u 08:03

Sve je to dio njihove ratne propagande, izjavio je glasnogovornik iranskog ministarstva vanjskih poslova Ramin Mehmanparast

Nakon što je izraelski premijer Benjamin Netanyahu za postavljanje bombi u automobile izraelskih veleposlanstva u New Delhiju i Tbilisiju optužio Iran, oglasio se i službeni Teheran.

- Iran nema nikakve veze s ovim napadima. Kategorički odbacujemo optužbe Cionističkog režima. Sve je to dio njihove ratne propagande, izjavio je glasnogovornik iranskog ministarstva vanjskih poslova Ramin Mehmanparast za televizijsku postaju al-Alam, a prenosi al-Arabiya.

Dodao je kako Iran osuđuje svaki oblik terorizma.

>>Netanyahu za napade na izraelska veleposlanstva optužio Iran

Izraelski ministar obrane Ehud Barak ponovio je pak danas u Singapuru, gdje se nalazi u službenom posjetu, kako iza napada sigurno stoje Iran i Hezbolah kojima smeta izraelski način života i napadaju Izraelce svugdje po svijetu, prenosi Jerusalem Post.

Kazao je i kako Izrael mora biti na prvoj liniji obrane u borbi protiv terorizma, i nastaviti s pripremama za izazove s kojima će se morati suočiti ukoliko Iran i Hezbolah i dalje budu napadali Izraelce.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije