Palermo slavio 1:0

Inter upisao novi poraz, Kovačić igrao čitavu utakmicu

Inter Tottenham (1)
Reuters/Pixsell
28.04.2013.
u 17:14

Inter je trenutno na sedmom mjestu s 53 boda, dva manje od pozicije koja vodi u Europu.

Inter je u 34. kolu Serie A poražen na gostovanju kod Palerma. Domaćini su slavili 1:0 pogotkom Iličića u 10. minuti.

Kovačić je odigrao čitavi susret, ali to nije pomoglo Interu koji je u posljednje četiri utakmice čak tri puta poražen. Inter je trenutno na sedmom mjestu s 53 boda, dva manje od pozicije koja vodi u Europu.

Juventus je slavio u gradskom derbiju s Torinom. Prvak Italije je pobjedu osigurao u zadnjim minutama utakmice. Vidal je zabio za 1:0 u 86., a konačni rezultat postavio je Marchisio u sudačkoj nadoknadi.

Roma je s 4:0 svladala Sienu, a junak utakmice je Osvaldo koji je zabio tri gola. Četvrtog je dodao Lamela, dok je Totti upisao dvije asistencije.

Uvjerljiva je bila i Fiorentina na gostovanju kod Sampdorije. Viole su slavile 3:0 golovima Cuadrada, Ljajića i Aquilanija. Lazio je odigrao bez pogodaka s Parmom pa će ostati na osmom mjestu. Genoa je pogotkom Borriella svladala Chievo i ostvarila važnu pobjedu u bori za ostanak u ligi.

>> 'Ponekad je teško vjerovati da Kovačić ima samo 18 godina'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?