NASILJE U IZBORIMA

Incident u Livnu, fizički obračun u Drvaru

policija
Foto: ilustracija
12.10.2014.
u 14:20

Policija ispituje incidente na biralištima u HBŽ-u

Prema informacijama koje smo dobili iz MUP-a HBŽ-a nešto prije 12 sati došlo je do fizičkog obračuna na jednom biračkom mjestu u Drvaru. Kako nam je rekao glasnogovornik MUP-a HBŽ-a Ivica Vrdoljak, jedna osoba je otvorenom šakom udarila drugu osobu u hodniku biračkog mjesta. - Napadnuta osoba je dobila udarac u predjelu glave i nakon događaja je sve prijavila policiji. Od nje je uzeta izjava, lociran je navodni napadač i trenutno se od njega uzima izjava - rekao nam je Vrdoljak. 

Prema neslužbenim informacijama, došlo je do incidenta i na jednom biračkom mjestu u Livnu. Tu je navodno jedna osoba bošnjačke nacionalnosti odbila glasovati jer se u blizini nalazila zastava Herceg - Bosne. Policija još nema informacija o ovome incidentu. 

Ključne riječi

Komentara 3

ZE
zebac
18:05 12.10.2014.

dabogda netio ni kruva jist

GO
goginjel60
12:43 13.10.2014.

sve im hrvatsko smeta i slovo H bi im smetalo samo ima ga u kahhhvi slathko mehtko i i sličnim glupostima .....u tursku sve ...poslati

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije