sudar euro Divova

Ibrahimović protiv omraženog Guardiole

\'AC Milan\'s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic reacts against Bari during their Italian Serie A football match on March 13, 2011 in San Siro stadium in Milan . AFP PHOTO / OLIVIER MORIN\'
AFP
26.08.2011.
u 10:26

Ivica Olić i Danijel Pranjić u skupini s bogatašima iz Manchester Citya, veliki obračun bit će u skupini H, Barca opet na San Siru.

Branitelj naslova Barcelona sudarit će se u grupnoj fazi s najjačom momčadi iz druge jakosne skupine, talijanskim prvakom Milanom. A u Milanu Katalonce čeka njihov nekadašnji centarfor Zlatan Ibrahimović. Iz Barcelone je, prošloga ljeta, otišao zbog lošega tretmana kod Guardiole.

- Ovo je vrlo opasna skupina. Milan je vrlo moćan suparnik, a Ibrahimović sjajan napadač. Znao da će protiv Barcelone biti posebno moitiviran. O Bjelorusima i Česima ne znam mnogo, ali očito ćemo sada morati naučiti. Nisu slučajno ovdje, treba ih respektirati - kazao je Barcin predstavnik na ždrijebu Andoni Zubizarreta.

Šahtar favorit

Osim Lovrena i dinamovaca, u Ligi prvaka zaigrat će još petorica Hrvata: Srna i Eduardo u Šahtaru, zatim Olić i Pranjić u Bayernu, te Perišić u Borussiji Dortmund. Bavarci su u dosta zahtjevnoj skupini s tri suparnika iz liga Petice, u kojoj su glavni favoriti bogataši iz Manchester Citya.

Šahtar je, uz Porto, favorit za prolaz protiv Zenita i Apoela.

Ivan Perišić će pak u dresu njemačkoga prvaka osjetiti travnjak Arsenalovoga Emiratesa, na kojemu je još uvijek jedini hrvatski strijelac Eduardo da Silva. Perišić će ove sezone debitirati u Ligi prvaka, dok su ostali Hrvati već veterani...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije