Zadovoljni Zlatan

Ibrahimović: Ovo je bila jedna od mojih najboljih sezona

'Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (C) vies with Dinamo Zagreb's defender Josip Simunic duirng the UEFA Champions League Group A football match Dinamo Zagreb vs Paris Saint-Ge
'FRANCK FIFE'
01.06.2013.
u 10:40

- Osobno nisam poznavao Davida prije nego je došao u PSG. Sada mogu reći da je vrlo drag čovjek, a uz to je i sjajan nogometaš

Zlatan Ibrahimović odigrao je odličnu sezonu te je predvodio PSG do naslova prvaka Francuske. Ibrahimović je postigao 30 golova i bio je najbolji strijelac lige, a i sam je oduševljen svojim igrama.

- Bez ikakvog razmišljanja je ovo bila jedna od mojih najuspješnijih sezona u karijeri. Bio sam i prošle sezone najbolji strijelac Serie A, ali je izostala ona prava, konačna nagrada, a to je pehar prvaka s klubom, a to tada nisam ostvario. Ovdje u PSG-u sam dobio sve.

Samo jednu polusezonu odigrao je s Davidom Beckhamom, ali Englez ga je oduševio.

- Njegov odlazak će ostaviti u nogometu prazninu. Osobno nisam poznavao Davida prije nego je došao u PSG. Sada mogu reći da je vrlo drag čovjek, a uz to je i sjajan nogometaš.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije