Vrijeme za promjene

Ibrahimović: Ne bi bilo pravedno da Messi osvoji Zlatnu loptu!

'Sweden's striker and team captain Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring his 1st goal of the match during the FIFA World Cup 2014 friendly match England vs Sweden in Stockholm, Sweden on Novemb
Reuters
02.12.2012.
u 14:49

Kao kapetan reprezentacije, Šveđanin će imati pravo glasa, a za pretpostaviti je da neće glasati za svog bivšeg suigrača

Zlatan Ibrahimović, kapetan reprezentacije Švedske, smatra da Messi ne bi trebao dobiti i četvrtu uzastopnu Zlatnu loptu. Kao kapetan reprezentacije, Ibro će imati pravo glasa, a za pretpostaviti je da neće glasati za svog bivšeg suigrača iz Barcelone.

- Koliko puta je Messi već dobio tu nagradu? Dva, tri puta? Ukoliko žiri želi biti malo pravedniji, onda mora tu nagradu dati nekom drugome - rekao je Ibro.

Podsjetimo, u užoj konkurenciji za tu prestižnu nagradu ostala su trojica nogometaša; Messi, Iniesta i Cristiano Ronaldo.

>>>VIDEO Čiji vam je gol ljepši? Messijev, Zlatanov ili Ronaldov?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije