Dvoboj velikana

Ibrahimović dočekuje "prijatelja" Messija

'Sweden\'s Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring against England during  their international friendly soccer match at the Friends Arena in Stockholm November 14, 2012.     REUTERS/Phil Noble (SW
'PHIL NOBLE'
06.02.2013.
u 10:18

U "bitki" u Parizu Francuzi na Stade de Franceu dočekuju Nijemce, koji će pokušati prekinuti "prokletstvo" staro 25 i pol godina – elf je zadnji put protiv trikolora slavio 1987. godine u Berlinu.

Nakon što je zabio dva gola u debiju za Milan, Mario Balotelli danas će prijetiti nizozemskoj obrani, a u napadu azzura partner će mu biti klupski prijatelj El Shaarawy. Nizozemci će biti bez Van der Vaarta, Sneijdera, Robbena, Stekelenburga, Heitinge, De Jonga... no, imat će Van Persieja, koji je pun hvale za Balotellija.

– Na prvu Balotelli izgleda kao jako loš dečko, no kada ga upoznate, shvatite koliko je dobar i svima želi pomoći. Veliki sam njegov obožavatelj, brz je, jak i hrabar. Ima sve za uspjeh na najvišoj razini – kazao je Van Persie.

Švedska i Argentina sučelit će se na stadionu u Stockholmu znakovitog imena \"Arena prijatelja\". No, najveće zvijezde momčadi, Ibrahimović i Messi, sve su samo ne prijatelji. Ibrahimović je već puno puta izjavio da ga je Messi živcirao dok je igrao s njim u Barceloni, a nedavno je i dodao da je Argentinac toliko nizak da si ne može sam kupiti sok iz automata.

Messi, za razliku od Ibre, govori samo na terenu, u posljednjih devet utakmica za gaučose samo dvaput nije zabio, a za Barcu ove sezone postigao je već 44 pogodaka.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije