BORJANA KRIŠTO

Hrvatima ću služiti kao zastupnica naroda, boriti se za prava

borjana krišto
VL FOTO
05.08.2010.
u 13:53

Želim prije svega biti zastupnica naroda, želim služiti volji hrvatskog naroda u BiH, kazala je B. Krišto

Nakon kraćeg odmora kandidatkinja HDZ-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto i aktualna predsjednica FBiH za medije je govorila o svojoj kampanji, onome što je očekuje i što planira uraditi tijekom kampanje.

Uvjerena u pobjedu

U svojim izjavama je odmjerena, ali optimistična. Tvrdi: Pobijedit ću. - Bila sam pet dana odsutna. Trebalo bi se to zvati odmor, ali daleko od toga. Očito je da je teško biti izvan svih ovih političkih i društvenih zbivanja u izbornoj godini, ali nisam umorna, kazala je Krišto za portal Izbori2010. - HDZ BiH i ja vjerujemo u trijumf na ovim izborima i tako će biti. Voljela bih da što više ljudi bude u pobjedničkom timu i da zajedno s tim ljudima, Hrvatima gradimo bolju i pravedniju BiH, BiH po mjeri i hrvatskog čovjeka. Svomu timu sam rekla da mogu uvoditi nove tehnike i tehnologije u moju kampanju, ali moraju znati da je moj cilj jezik naroda i da kroz moju komunikaciju Hrvati u BiH moraju shvatiti moju poruku i da trebaju znati da sam ja njihov istinski predstavnik, a nikakav novi komunikacijski robot. Ja sam Borjana Krišto i kao takva želim služiti svomu narodu. Sve ostalo je na stručnjacima da oblikuju i dizajniraju na moderan, ali prihvatljiv način, dodala je.

Hrvatski interesi

- Pripadam velikoj narodnoj stranci, stranci koja razumije narodne potrebe. HDZ BiH svih ovih godina bio je lider u zastupanju hrvatskih interesa u BiH, a samim time i običnih ljudi, ma što značila ta riječ “obični”. Ne pripadam nikakvim lobijima, nikakvim interesnim skupinama i smatram da mogu kvalitetno zastupati interese svoga naroda, Hrvata u BiH. U skladu s tim prihvaćam tezu da sam zastupnica i kandidat naroda, kazala je Krišto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?