Ogradili se

HNS: Protiv Mamića će se pokrenuti disciplinski postupak

davor šuker zdravko mamić
Slavko Midžor/Pixsell
15.03.2013.
u 14:32

Nakon što je Zdravko Mamić jutros brutalno izvrijeđao ministra obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, oglasili su se u HNS-u.

U Savezu su se ogradili od izjava i najavili da će se protiv Mamića pokrenuti disciplinski postupak.

"Hrvatski nogometni savez smatra kako svaki sportski djelatnik treba odgovarati kao pojedinac za svoje riječi i djela, pa se stoga moramo ograditi od posljednje izjave gospodina Zdravka Mamića za Soundset radio.

Hrvatski nogometni savez smatra izjave člana Izvršnog odbora HNS-a gospodina Zdravka Mamića neprihvatljivima, a takav način komunikacije neprimjerenim.

Kao član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, gospodin Zdravko Mamić, kao i svi nogometni djelatnici, dužan je poštivati odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika. Budući da je gospodin Mamić svojom izjavom povrijedio spomenuti Kodeks, protiv njega će biti podnesena prijava radi pokretanja disciplinskog postupka", stoji u priopćenju HNS-a.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Bišćanin
22:09 15.03.2013.

I to ti je demokratija čovjek nema pravo na svoje mišljenje:(((

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije