UMORAN JE

Heynckes ipak neće preuzeti Real: Uzet ću godinu dana odmora

Jupp Heynckes (1)
Reuters/Pixsell
04.06.2013.
u 13:08

- Odmorit ću se i dobro razmisliti. Nakon toga ću odlučiti što dalje. 68 mi je godina i postoje stvari izvan profesionalnog života - rekao je Heynckes.

Jupp Heynckes ipak neće preuzeti Real Madrid. Njemački trener je nakon briljante sezone u Bayernu objavio da uzima godinu dana odmora nakon čega će odlučiti što i kako dalje.

- Odmorit ću se i dobro razmisliti. Nakon toga ću odlučiti što dalje. 68 mi je godina i postoje stvari izvan profesionalnog života - rekao je na press konferenciji.

Heynckesa je dio medija vidio kao glavnog favorita za preuzimanje Reala nakon što je otišao Jose Mourinho.

- Imao sam ponuda iz bogatih klubova kojima novac nije problem. Ali, nije me zanimalo. Rekao sam svojoj supruzi da ću odraditi ugovor s Bayernom i povući se. Prošlu sezonu nisam imao odmora i to se u mojim godinama osjeti.

Podsjetimo, Heynckes je ove sezone s Bayernom osvojio tri naslova - Ligu prvaka, prvenstvo i kup, ali odlazi jer mu je istekao ugovor. Za očekivati je da će Real Madrid preuzeti Carlo Ancelotti.

>> Timoščuk: Heynckes će preuzeti Real Madrid

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije