PROGNOZA

Hercegovinu će prekriti novih 30 centimetara snijega

prognoza
Foto: VL FOTO
1/3
10.02.2012.
u 12:01

U Mostaru, Ljubuškom, Širokom Brijegu najavljuje se 20-tak centimetara samo u sljedeća 24 sata.

Potvrde li se točnim prognoze norveške internetske meteorološke stranice yr.no u slijedeća dva dana područje Hercegovine pogodit će novi snježni udar s mogućih novih tridesetak centimetara snijega praćene niskim temperaturama. Na žalost do sada su se prognoze ove stranice pokazale vrlo točnim. U Mostaru, Ljubuškom, Širokom Brijegu najavljuje se 20-tak centimetara samo u sljedeća 24 sata. Najveće količine padalina očekuju se oko pola noći noći kada bi se visina snježnog pokrivača prema ovim procjenama mogla povećavati za po pet centimetara.

Jednako se stanje procjenjuje i za Neum koje je među teže pogođenim mjestima od posljednjih padalina a snijeg bi mogla pratiti i ledena kiša. Istodobno u Sarajevu se predviđa također 20-tak centimetara bijelog pokrivača. U Vitezu i središnjoj Bosni najavljuje se 15-tak centimetara snježnog pokrivača u Orašju tek 10.
Nešto manje padalina očekuje se tijekom nedjelje a prestanak tek u noći na ponedjeljak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?