REZIGNIRANI LEWIS

Hamilton: Zbog Vettela ljudi spavaju za vrijeme naših utrka

'McLaren Formula One driver Lewis Hamilton of Britain reacts as he celebrates on the podium after winning the Italian F1 Grand Prix at the Monza circuit September 9, 2012.  REUTERS/Giampiero Sposito (
Reuters/Pixsell
08.10.2013.
u 10:35

Mercedesov vozač je usporedio Vettelovu dominaciju s onom Schumacherovom

Nijemac Sebastian Vettel na korak je od osvajanja četvrtog uzastopnog naslova u Formuli 1 i to nakon devet od ukupno 14 ovosezonskih utrka. U ukupnom poretku vozač Red Bulla ima 77 bodova više od Ferrarijevog Fernanda Alonsa pa su protivnici već počeli "zanovijetati".

- Ma, već je osvojio naslov! Čak i da ne završi jednu od pet utrka do kraja sezone, vjerojatno bi opet bio prvak - rezignirano će Mercedesov Lewis Hamilton.

Vettelovu dominaciju usporedio je s onom Michaela Schumachera.

- Suosjećam se s ljubiteljima Formule 1 jer se sjećam razdoblja kad je Schumacher dominirao. Budio bih se ujutro kako bih pogledao start utrke, a onda bih išao dalje spavati jer sam znao kako će završiti. Siguran sam da je tako i danas - rekao je Hamilton.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije