Dinamo

Halilhodžić: Propali su i puno veći talenti od Kovačića

\'21.10.2010.,stadion u Maksimiru, Zagreb - Europska liga, 3. kolo, Dinamo Zagreb  - Club Brugge.Trener Dinama Vahid Halilhodzic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
21.11.2010.
u 12:46

Morales mi je kazao da kasni jer mu u Santiagu nisu dopustili da se ukrca u zrakoplov jer nije imao vizu. To je njegova verzija. To ćemo naknadno provjeriti i odlučiti o visini kazne koja može biti suspenzija ili visoka novačana kazna.

Dinamov trener Vahid Halilhodžić obznanio je novosti oko Pedra Moralesa na čiji povratak u klubuu još uvijek čekaju.

- Morales mi je kazao da kasni jer mu u Santiagu nisu dopustili da se ukrca u zrakoplov jer nije imao vizu. To je njegova verzija. To ćemo naknadno provjeriti u klubu i odlučiti o visini kazne koja može biti suspenzija ili visoka novačana kazna.

Halilhodžić se osvrnuo i na priču o mladom Dinamovom igraču Mateu Kovačiću.
- Zaobilazite Kovačića u širokom luku. Pustite ga da se razvija jer je u "opasnim godinama". Znam neke koji su bili puno veći talenti od njega pa su propali.

Dinamov trener na duhovit je način opisao odnos između Ante Rukavine i Arijana Ademija.

- Jutros su se na treningu ljubili u jedan obraz, valjda će sutra i u drugi. Rukavina je u momčadi i konkurira za sljedeću utakmicu - zaključio je Halilhodžić

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?