Liga MZ Grude

Grude Centar i Drinovci odlučuju o prvaku Gruda

Grude
09.08.2012.
u 11:41

Za treće mjesto u 20 sati igrat će Grude Pešija protiv Tihaljine, dok će se sat kasnije igrati finalni susret nakon kojeg slijedi koncert

U Grudama je Liga mjesnih zajednica došla do svog posljednjeg dana. Večeras će biti poznat pobjednik Lige i putnik za Stolac na Ligu Hercegovine, a u finalu će se boriti Drinovci i Grude Centar.

Odlična posjećenost

Pred prepunim igralištem u Grudama, navijači su iz petnih žila bodrili svoje ljubimce, pomažući im na taj način da dođu do toliko željenog uspjeha. Prva polufinalna utakmica između ekipa Drinovci i Grude Pešija donijela je pregršt uzbuđenja, ali i dozu opreza jer su obje ekipe bile svjesne rizika i vrijednosti ulaska u finale. Drinovci su bolje otvorili utakmicu i preko Rogića poveli 1:0. Loše prvo poluvrijeme prošlogodišnjih drugoplasiranih nije se ponovilo u drugom dijelu kada je ta momčad konkretnije zaprijetila. Trenutak neopreznosti i isključenje igrača Drinovaca donose priliku Pešiji da se vrati u utakmicu što još uvijek aktualni viceprvaci Lige uspješno čine pogotkom izigranom akcijom i pogotkom Marića. Rulet šesteraca pokazao je smirenost u izvođenju kaznenih udaraca kod jednih i drugih. Pri rezultatu 7:6 za Drinovce Ćorlukin udarac zaustavlja raspoloženi Rogić i odvodi svoju momčad u veliko finale protiv Grude Centra, a sebi priskrbljuje titulu igrača utakmice. Grude Centar je pak još jednom pokazao nadmoć na ovome natjecanju i ušao u svoje četvrto uzastopno finale. Iako je Tihaljina bolje ušla u utakmicu i povela preko Perića, Grude Centar se uspješno vratio i slavio s 3:1, osiguravši tako priliku ovoj mladoj generaciji da treći put zaredom osvoji ovo natjecanje i tako dođe uz bok najboljim momčadima u povijesti Lige. Strijelci za Grude Centar bili su Ćorluka, Miloš i Javornik.

Koncert Mate Bulića

Utakmica za 3. mjesto na rasporedu je u 20 sati, a sastaju se Grude Pešija i Tihaljina, dok će se finale između Centra i Drinovaca biti odigrana u 21 sat. Nakon utakmica sprema se fešta i koncert Mate Bulića. Još prošle godine Bulić je obećao povratak u Grude sa svojim kompletnim glazbenim timom, te je održao riječ, a prema priopćenju organizatora Bulić bi trebao održati dvosatni koncert.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije