podsused

FOTO Eksplozija u Zagrebu: Vlak naletio na eksplozivnu napravu

eksplozija,podsused,policija,vatrogasci (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/6
09.01.2013.
u 07:00

Eksplozija se dogodila u 3.50 sati. Promet vlakova i vozila Alejom Bologne je obustavljen

Jutros u 3.50 sati na pruzi u Zagrebu dogodila se eksplozija, izvijestila je zagrebačka policija. Eksplozija se dogodila u Aleji Bologne BB, blizu željezničke postaje Podsused.

Teretni vlak koji prometuje na relaciji Zagreb-Varaždin naletio je na za sada nepoznatu napravu.

"Uslijed eksplozije osim oštećenja pruge ima manjih oštećenja na jednoj kući u blizini. Nema žrtava. Sve žurne službe su na terenu. Protueksplozijska služba PU zagrebačke radi očevid a do završetka očevida biti će zatvoren željeznički promet u oba smjera, dok je cestovni promet Alejom Bologne preusmjeren. Po završetku uviđaja znati će se i više detalja oko eksplozije", izvijestili su iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Zbog zatvaranja i preusmjeravanja prometa u tom je dijelu grada došlo do prometnih gužvi.

"Prekinut je promet na Aleji Bologne u Zagrebu između cementare Podsused i križanja sa Alejom Seljačke bune. Obilazak je Podsusedskom alejom", izvijestio je danas ujutro HAK.

Iz HŽ-a su izvijestili kako se između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić putnici prevoze autobusima. Vlakovi prometuju do Gajnica te od Zaprešića prema Savskom Marofu. Iz ZET-a javljaju kako su pojačali autobusnu liniju 172 Črnomerec-Zaprešić, a na dijelu trase vozi se obilazno i to preko Susedgradskog vidikovca, Podsusedskom alejom te ulicom Seljačke bune.

>> Imate li informacije, fotografije ili video-snimke događaja, možete ih poslati na dojavi@vecernji.net

>> Izbjegli katastrofu: U zadnji tren spriječili eksploziju plina

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije