Superžene iz izbora za uzoritu seosku ženu ne mogu biti uzor

Komentari 114

Robinzon
16:48 08.10.2016.

Štaaaa???? Ustaše pobjedili? Nisu još! A bogami ni neće.

VL
VI
Vito
08:33 08.10.2016.

Nego, tko će dana prvi ovdje "čestitati" praznik, neradni dan u kojem Židovi i tako uvijek ne rade, a nitko im to ne čestita??? _________-Bez uvrede, molim lijepo, to je poznato vjersko stanje i zove se "šabat". _________________- Nas pokušavaju uvjeriti da je to "naš" nekakav dan nečega što se dogodilo kad su nas uvjeravali da ćemo biti slobodni, samostalni, bogatiji nego u bivšoj državi. _________________ Što se od toga ostvarilo??? ___________ Dvije stotine ratnih profitera, 200.000 nezaposlenih, 300.000 blokiranih. _____________ Stvarno netko ima "muda" takvom stanju čestitati??? _________- Samo ratni profiteri i njihovi jataci se mogu tome veseliti.

VL
Robinzon
11:14 09.10.2016.

Ma jok.Častili ju komunjarski tajkuni.Nismo ju pitali, ali ju je pitao istinoljubac ljevoguzi.Kada je čuo odgovor, am je pobjegao na bauštel.

VL
LI
livoguza2
19:25 06.10.2016.

mikrogrizzly06.10.2016 u 19:10h_______________Jarane, ti na seoske žene i "babe" gledaš iz tupog velegradskog kuta. Tupljeg od Vitina. Osim lajavog jezika ,nemate nijedne ljudske vrline. Narod bi rekao da ste obojica puno pametniji kad šutite. Lp.

VL
LI
livoguza2
19:39 06.10.2016.

doktorica06.10.2016 u 18:35h ________________________Čitam ovaj uradak i u glavu prizivam nastupe sveučilišnih profesora Jakovine i Markovine u nedavnom Otvorenom Mislava Togonala pa se pitam: Zar na ovakvoj mladosti naša budućnost počiva. Totalno nemisleći ljudi. Jadna doktorica ne zna da ii udovica, žena kojoj je muž mrtav, može biti uzorna žena. O jednoj takvoj pjeva Mate Balota. Njegova brižna i vrijedna majka nikada ne bi , kad bi se Pustolov pitao, zavrijedila titulu uzorne žene. Odgajana na Bibliji, a za računalo nikada čula nije. Ni taksi nije pozivala, već je četiri ure i pedeset miljari koraka morala učiniti da bi preko kamenjara, bregova i draga sinu u grad donijela vijest da je koza krepala. Lp.

VL
Robinzon
16:06 07.10.2016.

Vito, jasan je meni pojam "suradnja".To govori da će surađivati na donošenju korisnih radnji po Hrvatsku.Problem je što su pogledi na to što se smatra korisnim po RH različiti.Koalicija poništava mišljenje manjine u vladi, odnosno, vlada donosi stav voljom većine, a to su HDZ-ovci , a tako donešen stav svi moraju braniti u Saboru.Te obaveze nema, a to znači da će se u Saboru odluke donositi temeljem argumenata, a ne temeljem stranačke stege.

VL
Robinzon
14:55 07.10.2016.

Evo se čovk nesmi ni veselt novoj vladi, a da mu ne dodjele ulogu Boška Buve ili Nikoletne Bursaća.A ja se za dišpet radujem, jer uskoro će nam se početi ostvarivati sva ona divna obećanja što nam ih ADZ već pet godina obećava. Ljevoguzac, ti očito neznaš protiv koga su ratovali tvoji iz NDH.Znam za koga su ratovali a znam i da to nije bio interes hrvatskog naroda.Naročito na ruskom frontu.Posebno bi bilo interesantno znati protiv koga su se borili nakon kapitulacije Trećeg rajha, znači od 8.5.1945. pa do 14.5.1945, kada su oružje položili Englezima kojima je NDH objavila rat.A bilo bi interesantno ljevoguzi, kada bi ovdje ljudima objasnio kako se, po Ženevskoj konvenciji, tretiraju naoružane skupine koje nakon rata ne predaju oružje? Gukni golube.

VL
Robinzon
11:40 07.10.2016.

Napisah ja nešto i o Bibliji ljevoguzi.Napisah nešto i o Isusovom štovanju majke, a ti o tome ni zvrc.Pa i ne smiješ, jer se nisi konsultirao sa pratrom da ti on kaže tvoje mišljenje.Ovi mladi profsori barem imaju svoje, a ti tuđe.Ti vjeruješ u Crkvu, a oni u Boga kao tvorca svega postojećeg.Ljudi, baveći se naukom, proučavaju ta Božja djela, te na taj način dolaze do spoznaje o veličini Boga.Stoga mu se dive i klanjaju mu se.To čine na daleko doslijedniji i dostojanstveniji način nego vi koji vjerujete u Crkvu.Oni znaju da će jednoga dana doći pred lice Boga i odgovarati za počinjeno i nepočinjeno.Vi koji vjerujete u Crkvu nemate tu spoznaju, jer vama će grijehe oprostiti vaš Bog, odnosno Crkva, koja je uzurpirala to Božje pravo vrednovanja i osude ljudskih djela. Nego, znaš li ti protiv koje države je tvoja NDH ratovala.Znam da su objavili rat Engleskoj i Americi, samo neznam niti za jedan ratni sukob s njima.Glupani iz NDH i njiehovi današnji sljedbenici, nadali se pomoći od države kojoj su proglasili rat.

VL
Robinzon
17:19 08.10.2016.

Bljuzer, ljupaš gljuposti.

VL
Robinzon
11:53 08.10.2016.

Da zaključim: NDH je morala objaviti rat protiv USA, jer da to nisu učinile glvešine na čelu Pavelića, ostali bi bez glavešina.Znači, nalog za objavu rata dao im je Hitler. Divno! A sada mi reci o kakvoj NEZAVISNOJ državi je bilo riječi, kada su im komandirale švabe?

VL
Robinzon
14:41 08.10.2016.

Jura.-------------------A kom su trebali položiti oružje???? --------Nikome.Trebali su se nastaviti boriti protiv jedinog im neprijatelja Tita.------------------------Ljevogušče, ti si sam sebi najveći neprijatelj.Prvo trebaš uzeti u obzir tadašnje okolnosti i shvatiti da je Titova borba bila nadnacionalna, jer je jedino takoo mogao srušitit dva terora.Jedan kralja Petra, drugi Hitlera.Boreći se za novu Jugoslaviju, izborio se je i za današnju Hrvatsku.A ti jado, u svojoj mizeriji i mene proglašavaš neprijateljom današnje Hrvatske.Nisi me uvrijedio, već izazvao žaljenje.Toliko godina, a g lup.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.