Superžene iz izbora za uzoritu seosku ženu ne mogu biti uzor
Komentari 114
Poštovana Ružice! Robinzon i Vito uzoritu Hrvaticu učas pretvoriše u ratnicu koja je navijestila rat Americi i Engleskoj, upravo onim državama kojima su komunisti zaprijetili da će biti zemlje proleterske. A ono, one nikada kao sada nisu bile kapitalističkije. Jedva čekam da njih dvojica njih ne nacionaliziraju i kapital ekspropiraju. Moguće i mene štogod materijalnih dobara zapadne. Baš bi mi koji milijun dolara dobro došao! Lp.
Robinzon08.10.2016 u 14:41h_______"Car je gol!" Pustolov je ovim komentarom nedvojbeno dokazao da na blogu piše kao Jugoslaven. Njemu je hrvatstvo, srbstvo.... negativna nacionalnost, a jugoslavenstvo pozitivna nadnacionalnost. Nisam siguran da se igdje u svijetu raba pojam nadnacionalnost. I to u pozitivnom obliku. Meni to sliči na Hitlerova Ueber Mencha. Otkad ja tvrdim da su nacizam i komunizam braća blizanci!? Hvala Bogu da je to priznao i naš Pustolov. Nu, opet on zaobilazi super ženu. Dok su meni vrline žene opisane u Ružičinu tekstu garancija da je svaka žena koja ih posjeduje uzorita, dotle su Ružičinu čitatelju i doktorici uzorite žene koje se cijeli dan izležavaju, lakiraju nokte i bojaju kosu, puše i ispijaju kavu, nose modne haljine i bunde i iza kojih ponekad stoji više muževa, čak dvojica istovremeno (pok. Ž.J.). Njima odijelo čini čovjeka (ženu), a meni spremnost žrtvovati se za druge. U tomu je sav zakon i proroci kojim se vrlo jednostavno može prokomentirati Ružičin tekst i svi ljevoguzni komentari. Lp.
Robinzon "Trebali su se nastaviti boriti protiv jedinog im neprijatelja Tita." .............. Bormeš je današnji Državni Blagdan ....... najbolši dokaz da su v toj borbi .............pobedili.
Robinzon "izborio se je i za današnju Hrvatsku." .......... Bormeš su se za nju izborili oni kojima je Čedomir ....... Korpusa ......... predal. ..........A tebi je čudno zakaj ga ni predal sakupljačima starog železa ......nego Hrvatskoj vojski ....... koja gaa je bila v stanju uništiti u roku .......... keks.
Robinzon "Ustaše pobjedili? Nisu još! " ........... Pitaj svoje šogorice...... kak nazivaju...... pobedničku vojsku ........ v Domovinskom ratu.
Robinzon " Nisu još! A bogami ni neće." .......... Bormeš .......... ja danas 25. put slavim godišnjicu Nezavisnosti ...... a ti se još uvek nečemu nadaš. ......... Sam se ti nadaj.
Robinzon "To je ona poveznica sa pitanjima koje sam postavio ljevoguzom," ............ Ma moreš ti njega pitat i ......jel uzorita žena more biti homoseksualac ...... al tvoja pitajnja više govore o tebi .... nego o njemu.
Robinzon "koliko shvaćanje političke situacije i civilizacijskih dosega krase tu uzoritost." ................. Bormeš ....... po tvom shvačanju političke situacije i civilizacijskih dosega ........ za uzoritu ženu dolaze v obzir .....samo one s dlakavim nogama ........... i članskom iskaznicom SKOJ-a.
Doktorice, kada se odvoje fondovi iz kojih se plaćaju mirovine umirovljenicima iz radnog odnosa, vidjet ćemo kuda idu sredstva i kome.Tko je radio pet godina i uplaćivao u mirovinski fond, iz tog fonda treba dobiti i proporcijalnu mirovinu.Ja sam radio 43 godine i toliko uplaćivao u mirovinski fond.Nesmije netko umirovljen po drugom osnovu iz tog istog fonda dobijati mirovinu.Neka mu se isplaćuje iz proračuna, ali neka se to i vidi.
Livoguza2, da kupujete novine ne biste se zabavljali s tangama neke mladenke. Taj je prilog u ozbiljnim novinama nepoznanica, ali na besplatnim portalim se klika. I te koliko.
Robnzon "URAAAAA!!!!!!" ......... Ti bokca ....... Robinzon ...od muke .... popartizanio.
Robinzon 08.10.2016 u 09:59h ___________ Da nije objavila rat USA ostala bi bez glava svih tadašnjih političara i došli bi drugi na njihova mjesta pa bi drugi bili krivi za ovo za što danas okrivljuju doktora Antu Pavelića. __________________ Nisu imali pojma što je komunizam??? ________ Kao da danas pubertetlijama govoriš o slobodi, a ne dopuštaš im ništa od te slobode. ___________ Identično ___________ I jugogeneral franjo tuđman je na tome skrojio pljačkašku organizaciju nazvanu hdz ___________ I hitler je na tome stvorio nacional socijalističku partiju nazvanu naci partia _____________ Narod i dalje služi kao "topovsko meso" ___________ I tako se spretni snalaze i vladaju pomoću ideologiziranih medija. ___________ Što bi tek bilo da su u ono vrijeme imali "društvene mreže" kao što ih imaju danas. __________ Moj rodijak po majčinoj strani je jedan od sedam sekretara skoja, a ubijen je ne zbog partijskih uvjerenja, nego iz čiste ljubomore njegove "nesuđene" koja ga je izdala žandarmeriji, jer se s njim taj dan posvadila kao što se svi svadimo s vlastitim ženama. ___________ Komunisiti su taj događaj odlično iskoristili, a obitelj nije od toga imala baš ništa, čak su im oduzeli tvornicu pa ju još uvijek svojataju.
Robinzon " u usporedbi sa zaostalom ,tamo nekom, kamenjarskom zajednicom," ......... Bormeš ....... neki imaju kamenjara oko sebe ...... a neki v sebi.
"Moja mati je bila velika sirota, tuju je zemlju kopala, tuje pode je prala. Sva svoja lita otkidala je od svoga života, i malo po malo sve je drugin razdavala. Od vrha do dna su noj dani bili puni rabote,rabote, noći je živila u strahu i škrbi za druge. Svako je brime nosila sama od svoje dobrote, prez plaće je služila svima, bolje od najbolje sluge." Pustolove! Ovo su stihovi Mije Mirkovića (Mate Balote), a on nije rođen u momu dragom imotskom kamenjaru. Makar ti dobro poznaješ njegov zavičaj. Nažalost, kao i Ružičin lik iz ponuđenog teksta, ne poznaješ njegovo djelo. Razumni ljudi, bez obzira odakle su i kojoj ideologiji pripadaju znaju cijeniti svaku žrtvu i u onomu tko se žrtvuje znaju pronaći svoj uzor. Onaj tko pljuje po žrtvi, uživa i u pljuvanju. I misli da je svaki užitak dostojan uzora. Probajte čitatelj i ti pitati Cankara, Gorkog,Jesenjina, dakle ljevičare kakav je bio i Balota, jesu li u svojim majkama vidjeli uzore ili su ih doživljavali robovima. Lp.
Robinzon "Moje pitanje o kriterijima odabira je svakom pametnom jasno." ................ Moš' mislit pitajnja! ....... Pa pobeda v Hrkljušu .... a kaj bi drugo.
Svatko tko se trudi i doprinosi, može i mora biti uzor. Tako i žene iz OPG-a. Čak i Večernjakovi Oni koji brišu mogu biti uzor marljivosti pa me čudi kako im je promakao Robinzonov zločesti komentar. Moj im sigurno neće promaknuti.
Kome ta žena može i smije biti uzor? ______________ Očito hdz poklonicima. _________ Otiđite u crkvu na Jarunu, sve žene "matice", pretežno iz susjedne države, s više ili manje potomstva zadojenog pljačkaškom organizacijom. kao da uđeš među štovatelje ideopoklonike gdjee ne smiješ ništa drugo pomisliti osim "tvoj bog je hdz" i nema drugih bogova osim hdz - a _________ A "bome" i mirovinskom i zdravstvenom ________ Ne plaća nije potrebno jer je potpuno fizički zdrava _______ A mirovinsko se raduje, jer nije obvezatno davati joj bilo kakvu mirovinu, jer niti ne odlazi u mirovinu, radi do smrti. ______ Tako niti ne trebaju graditi umirovljeničke domove, jer do smrti ostaje u istoj kući. _______ Nije to robovanje, to je radost crkvi i državi koji tako mogu upirati prstima i laprdati o sreći i uzorima ____________ Slično ako ne i identično je i kod djece čiji su roditelji nasilnici pa im je nasilje potpuno prirodno stanje te ga kao tradiciju i sami nastavljaju. ________ Država i crkva mogu "trljati ruke" - povećavaju brojnost stanovništva i vjerništva te potencijalnog "topovskog mesa" i bespogovornog vjernišitva.
Istodobno smo zaboravili da nas specifično prikazana istina može dovesti u laž. __________- Dokaz je hdz na vlasti
Kakve veze imaju profesori Jakovina i Markovina sa natjecanjem za izbor uzorite seoske žene.Ljevoguzcu smetaju, pogotovo što su mladi intelektualci i sveučilišni profesori, a ne zastupaju crkvene licemjere i ustašoidne spodobe.Ubaciti ova imena u ovu temu je isto kao kada bih ja sada napisao da u cijeloj Bibliji se ne može naći niti jedna rečenica koja govori kako Isus nikada svoju majku nije nazvao majkom.Ovo moje malo primjedbe i ima neku poveznicu sa temom, a to naročito ako se pozovem na majku paćenicu o kojoj ljevoguzi lizač oltara govori. I tu Balotinu majku je ipak netko nazvao majkom, a Isus svoju nikada nije tako oslovio.Oslovljavao ju je sa "žemo".Govori li to kako je i sam Bog (Isus) žrtvujući se za sve ljude, manje vrednovao žene, pa i vlastitu majku.Biskup Košić ( biser crkvenog licemjerja) kovoreći o ženi, izjavljuje: Žena je kao govedina.Što ju više tučeš, sve je mekša. Pa ljevoguzi, ako u negativnoj konotaciji spominješ imena mladih hrvatskih profesora, kako tumačiš izjavi tvog crkvenog starešine Košića.Govorio je i o tvojoj majci i o majci Mate Balote, jer i one su žene.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Robinzon08.10.2016 u 08:24h_______________Pustolove! Ti još nisi uspio naučiti da ja nikada nisam opravdavao ničiji zločin. Kažu da bi to i idi ot shvatio da mu je bilo toliko puta ponoviti. Da je Titu bilo do nezavisne države Hrvatske, borio bi se za nju, a ne za Jugoslaviju. Jedno je mijenjati režim, a drugo izbrisati državu s lica zemlje. Tko god je ratovao protiv hrvatske nezavisnosti, meni je neprijatelj. I točka.Ti i danas nastavljaš tu borbu i zato te smatram neprijateljem hrvatskog naroda i države. I točka. O tomu o čemu ti govoriš, nema ni slova u Ženevskim konvencijama. Tito je te konvencije kršio puno gore od Miloševića u Domovinskom ratu. Hrvatske iskopane kosti će Hrvatsku konačno osloboditi i to ne će moći spriječiti čak ni nova vlada. Jer, "kad roblje kipi, /tad' ne ima straha. Sputana je mis'o/ slobodnijeg maha.--------------Gdje da tama traje/ kad već jedan tračak svjetla ju prorijedi..." A svjetlo donosi lustracija, osvjetljenje. Lp.