Poruka podrške

Fifa izrazila sućut zbog Turinine smrti: Pred njim je bio cijeli život

'blatter03'
Reuters/Pixsell
03.05.2013.
u 15:05

"U ime Fife i cijele međunarodne nogometne obitelji želio bih izraziti najdublju sućut švedskoj i hrvatskoj nogometnoj zajednici"

Vijest o smrti vratara Ivana Turine snažno je odjeknula cijelim svijetom, a svoju sućut izrazio je i predsjednik krovne nogometne organizacije Fife Sepp Blatter.

"S velikom tugom u srcu vam danas pišem, nakon što sam saznao da je iznanada umro hrvatski vratar koji je igrao u AIK-u, Ivan Turina. Imao je samo 32 godine, cijeli život je još bio pred njim - napisao je Blatter i dodao:

"U ime Fife i cijele međunarodne nogometne obitelji želio bih izraziti najdublju sućut švedskoj i hrvatskoj nogometnoj zajednici i, što je najvažnije, obitelji, prijateljima i svim voljenim osobama Ivana Turine. Neka znaju da cijela nogometna obitelj u ovom trenutku stoji uz njih te im želimo dati snagu u ovom teškom trenutku. Nadamo se da će na neki način naše riječi podrške donijeti malo mira i utjehe u ovom trenutku tugu."

>>Ana Turina: Bol je neopisiva, moj je Ivan bio poseban

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije