MELODIJE MOSTARA

Festival novih hitova, mladosti, plesa, ljepote...

melodije
Stojan Lasić
03.05.2011.
u 12:07

Na Melodijama 24 izvođača iz BiH, RH i dijaspore borit će se za Zlatno sunce Mostara, Grand Prix i ostale nagrade

U petak, 6. svibnja u sportskoj dvorani Bijeli brijeg bit će održana finalna večer 17. izdanja festivala zabavne glazbe Melodije Mostara, a dan potom bit će upriličen i tradicionalni Dječji festival Male Melodije 2011.

- Na ovogodišnjim Melodijama Mostara 24 izvođača iz BiH, RH i dijaspore borit će se za Zlatno sunce Mostara, festivalski Grand Prix, kao i ostale prestižne nagrade našega festivala.

Za svakoga po nešto

Melodije Mostara 2011. ponudit će za svakog ponešto pa su tako u konkurenciji pop i rock skladbe, pjesme s elementima repa i tamburaške glazbe, ali i skladbe s primjesama hercegovačkog etna, kaže Dragan Džidić Džida, direktor Melodija Mostara 2011. Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT Eroneta, sponzora mostarskog festivala, ističe kako ga veseli da Melodije Mostara promoviraju mlade izvođače koji se na najljepši način mogu predstaviti upravo na ovakvim festivalima. Preslušali smo skladbe 17. Melodija Mostara, od kojih su neke već hitovi. Čak sedam izvođača ima snimljene i televizijske spotove skladbi koje su u konkurenciji za festivalske nagrade. - Melodije Mostara 2011. bit će festival hitova, mladosti i ljepote. Naš festival u neku ruku je i veliki televizijski show. Stoga veliku pozornost poklanjamo scenografiji koju su osmislili scenograf Vanja Čistopoljski i Masters studio, a izravni televizijski prijenos na BHT1 režira Emir Saltagić, jedan od vodećih tv-redatelja na ovim prostorima za ovakve projekte. Brojne izvođače pratit će plesači s lepršavim koreografijama - naglašava direktor Džidić.

Izvođači

Ljepši spol na festivalu predstavljat će nekoliko pravih krasotica. Ana Damjanović, neslužbena Miss showa “Zvijezda možeš biti ti“ TV Hayat, nastupit će s Geronimovom skladbom “45 u sjeni“, a Ivona Urošević, pjevačica koja se u Zagrebu i Njemačkoj bavi glumom i modelingom, opjevat će pjesmu “Na mostu ljubavi“. Ljupka Amina Majetić stiže iz Klagenfurta (Austrija), Emina Arapović iz Splita, Vedrana Vukojević iz Slavonskog Broda, Željka Bošnjak i tuzlanska skupina IF ponovo nastupaju na Melodijama, a najmlađa izvođačica je Marija Žepić, 17-godišnja srednjoškolka iz Mostara, koja će izvesti skladbu “Osjećam“ Ivana Mikulića, najuspješnijeg autora i izvođača ovog festivala. One ozbiljno konkuriraju Siniši Vuci koji na festivalu nastupa u duetu s Tazom Soldom, Bernyju, koji je prošle godine osvojio prvu nagradu publike, Maxu Hoziću, Enveru Lugariću Kiceu, Toniju Tešiji, Mićku, Peri Križanoviću, Marku Babiću, Dadi Kukiću, Adnanu Jerlagiću, Vedranu, Marku Govorčinu, Macao bandu, Ini Tadiću i Hercegovačkim bećarima te Ivanu Šušku i skupini Titanic.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?