Stari Grad

Faro(pi)s ugošćuje književnike iz Hrvatske i BiH

Daša Drndić
arhiva
17.08.2012.
u 16:19

Osnovna je ideja festivala sučeljavanje književnika i čitalačke publike. Prve dvije večeri predstavljaju se članovi selekcija s izborom iz svojih djela. Predstavljaju se romani “Beš” i “Vjernik” Edina Urjana Kukavice

Festival suvremene književnosti Faro(pi)s postaje sve značajnija međunarodna književna manifestacija na kojoj ove godine od 21. do 23. kolovoza na lokacijama u Starom Gradu na Hvaru gostuje bosansko-hercegovačka književna selekcija koju čine prof. dr. Zilhad Ključanin, Edin Kukavica, Naida Mujkić, Asmir Kujović, Damir Uzunović, Admiral Mahić, Faruk Šehić, Isnam Taljić. Domaću selekciju predstavljaju književni kritičar i urednik Ervin Jahić, Daša Drndić, Ana Brnardić, Ivica Đikić, Ivan Herceg, Vladimir Stojsavljević, Dragan Pavelić i Tonko Maroević.

Osnovna je ideja festivala sučeljavanje književnika i čitalačke publike. Prve dvije večeri predstavljaju se članovi selekcija s izborom iz svojih djela. U srijedu 22. kolovoza predstavljanje romana “Beš” i “Vjernik” Edina Urjana Kukavice vode Tonko Maroević i Ervin Jahić u ambijentu Hektorovićeva Tvrdalja, a posljednja večer rezervirana je za druženje s gostom iznenađenja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?