krenuli na izlet

Epilog nesreće u Karlovcu: Ozlijeđena djeca idu kući

djeca (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/11
04.06.2010.
u 10:58

Ravnatelj dr. Nedjeljko Strikić kazao je da će na daljnjem liječenju ostati još četvero teže ozlijeđenih. Među njima je troje djece i svi su stabilno.

Nakon jutarnje vizite 33 učenika OŠ Jurja Habdelića iz Velike Gorice, koji su na putu prema Biogradu stradali u autobusnoj nesreći na autocesti A1, oko 200 metara od izlaza iz Karlovca, otpušteno je iz Opće bolnice Karlovac. Ravnatelj dr. Nedjeljko Strikić kazao je da će na daljnjem liječenju ostati još četvero teže ozlijeđenih. Među njima je troje djece i svi su stabilno.

>>Učenik: Čuo se udarac i onda sam završio u jarku, svi su bili krvavi

- U skladu s dogovorom s premijerkom Jadrankom Kosor, koja je jučer obišla ozlijeđene, svi su dobili i psihološku pomoć. Dva stručna tima psihologa razgovarala su s djecom – dodao je ravnatelj karlovačke bolnice dr. Nedjeljko Strikić.

Podsjetimo da je nakon teške prometnu nesreću, koja je na svu sreću, prošla bez najtežih posljedica, liječničku pomoć zatražilo 42 putnika. Zahvaljujući brzoj intervenciji svih službi na vrijeme su zbrinuti i pregledani.

Treba također napomenuti da je karlovačka bolnica nakon prometne nesreće pozvala sve liječnike koji su bili kod kuće da se vrate u službu, a mnogima od njih nije ni trebao poziv da pomognu ozlijeđenoj djeci koja su pretrpjela veliki šok.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?