Sarajevo

Eksplodirala kotlovnica u Sarajevu, 50-godišnja osoba smrtno stradala

Nesreća
23.05.2013.
u 10:07

Iza 13 sati dogodila se snažna eksplozija, a najvjerojatnije se radi o nesretnom slučaju

Strašna eksplozija s tragičnim posljedicama uzdrmala je jučer Sarajevo i njegove građane nešto iza 13 sati, a život je izgubio 50-godišnji Ibrahim Bilberović, potvrđeno nam je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Jedna osoba poginula


Prilikom eksplozije preminula je jedna osoba. Eksplozija se dogodila u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, a eksplodirala je kotlovnica prilikom čega je poginula jedna osoba, a druga je lakše ozlijeđena, potvrđeno je u MUP-u Sarajevskoj županiji. Glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić potvrdila je za Večernji list ove informacije. - Osoba koja je danas primljena na liječenje u bolnicu dobro se oporavlja, prošla je s lakšim ozljedama i ogrebotinama, a neće biti nikakvih ozbiljnijih posljedica. Ova osoba bi, ako se sve bude razvijalo kao dosad, trebala bi već sutra biti puštena na kućnu njegu, kazala je Jandrićeva istaknuvši kako je osoba neposredno poslije nesreće bila i u stanju šoka.

Radovi u kotlovnici

Kako doznajemo, jedna osoba je smrtno stradala prilikom izvođenja određenih radova, a radi se o Ibrahimu Bilberoviću rođenom 1963. godine. Da je se nesreća dogodila, potvrdio je i glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije Irfan Nefić, koji nije želio ulaziti u detalje do okončanja istrage koja se vodi. Policija je obavljala očevid tijekom jučerašnjeg dana, a na terenu je bio i županijski tužitelj. Eksplozija kotlovnice i smrt jedne osobe glavna su tema medija i javnosti u BiH, ali i šire. Neslužbeno doznajemo kako je najvjerojatnije u pitanju nesretan slučaj, a treba vidjeti o kakvim se kvarovima na instalacijama radilo. Policija želi istražiti slučaj i doznati detalje koji su prethodili događaju. Pitanje koje se povlači također je u kakvom stanju je bila kotlovnica i sva oprema koja se u njoj nalazila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije