Demantirao Nastasića

Džeko: Nije istina da ću navijati za Srbiju protiv Hrvatske

dubrovnik (1)
Grgo Jelavić/Pixsell
19.03.2013.
u 14:37

"Međutim, kako ne bi bilo daljnje polemike, reći ću kako u obje reprezentacije imam zaista dobrih prijatelja"

Nakon što su se ovih dana u medijima pojavile izjave Matije Nastasić da će Edin Džeko navijati za Srbiju protiv Hrvatske, sam Džeko na svojoj službenoj stranici to je demantirao.

 

"S obzirom na to da su me mnogi pitali za koga ću navijati u utakmici u Zagrebu, koju 22. ožujka igraju Hrvatska i Srbija, te da neke medije, čini mi se, više interesira to, nego činjenica da smo imali fantastično druženje s djecom na Mojmilu, moram reći da sam nautralan.

Međutim, kako ne bi bilo daljnje polemike, reći ću kako u obje reprezentacije imam zaista dobrih prijatelja, s kojima nerijetko provodim slobodno vrijeme. Mene interesira reprezentacija BiH i rezultat tog susreta, ali ako me netko, kao čovjeka, upita za taj meč, reći ću da mi je rezultat najmanje bitan. Ono što mi je mnogo bitnije jest da meč u Zagrebu prođe bez ijednog incidenta, kako na terenu tako i tribinama, a uvjeren sam da će tako i biti.

U ovoj utakmici nemam favorita, jer sam zaista zaokupljen susretom u Zenici i nemam čak ni vremena da razmišljam o utakmici u Zagrebu, ali kao čovjeku i sportašu, bitno mi je da sve prođe u najboljem mogućem redu, tako da navijam za nogomet, a na Maksimiru neka pobijedi bolji."

 

>>>Nastasić: Džeko će navijati za Srbiju protiv Hrvatske

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije