Karaka i Comunicare

Dva mostarska kluba u sredini ljestvice

malinogomet
vl
23.12.2011.
u 12:06

U Comunicareu smatraju kako se uz malo sreće mogu boriti za doigravanje na kraju sezone

Dva mostarska malonogometna kluba solidno u ovoj sezoni nastupaju u 1. malonogomentoj ligi Federacije BiH. Karaka i Comunicare zauzimaju četvrto, odnosno peto mjesto s po 11 osvojenih bodova.

Ambicije

U Comunicareu žele riješiti pitanje trenera, a pregovaraju ponovno s Dževadom Habibijom.

- Jedan od uvijeta tog stručnjaka bio je veći broj termina za treniranje, koje mi trenutačno ne možemo osigurati, ali nastojat ćemo nešto napraviti po tom pitanju, kazao nam je Zdravko Čagalj, prvi čovjek Comunicarea.

Kadar Comunicarea trebao bi ostati uglavnom isti, a Čagalj smatra kako se njegova momčad može boriti za doigravanje.

- Smatram kako je favorit za prvo mjesto sarajevski Centar, ali da će se puno ostalih momčadi boriti za 2. mjesto koje vodi u doigravanje. Uz malo sreće i mi možemo osvojiti to drugo mjesto, dodao je Čagalj.

Borba za ostanak

U Karaki su nešto oprezniji te bi u ovoj sezoni bili zadovoljni i s ostankom u ligi.

- Kvaliteta cijele lige u ovoj sezoni je jako loša. Isti igrači već 10-ak godina nastupaju za klubove. Želimo izboriti ostanak u najvišem rangu, jer postoje naznake kako bi iduće sezone mogli igrati jedinstvenu prvu ligu, s klubovima iz Republike Srpske, kazao nam je šef stručnog stožera Karake Zoran Buhovac.

Karaka se ove godine okrenula stvaranju mladih igrača.

- Pokušavamo napraviti podlogu za momčad, koja bi eventualno iduće godine bila i ozbiljniji konkurent. Ako nam se i sada ukaže prilika, pokušat ćemo je ugrabiti, ali nam tako nešto nije imperativ - zaključio je Buhovac.

Inače, gradski derbi Karake i Comunicarea jedina je utakmica koja je u ovoj ligi privukla značajniji broj gledatelja, njih oko 150. Dok su utakmice drugih klubova puno slabije posjećene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?