lažirao kasko?

Dražena Ladića sumnjiče da je policu otvorio nakon nesreće

ladić nesreća (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
07.01.2011.
u 09:27

Bivši igrač svojim mercedesom E klase udario je u renault clio u kojemu su bila petorica mladića. Iako je policija tvrdila da je bivši reprezentativac prošao kroz crveno, Ladić je to demantirao

Protiv Dražena Ladića, izbornika mlade nogometne reprezentacije, i djelatnice Croatije osiguranja dubrovačka policija podnijela je kaznenu prijavu i dostavila je Državnom odvjetništvu, potvrdili su u MUP-u. Prijavu je podnijelo osiguravajuće društvo nakon što je uočilo nelogičnosti u Ladićevoj kasko polici preko koje je pokušavao naplatiti oko 140 tisuća kuna nakon nesreće lani u rujnu.

Službenica krivotvorila datum

U CO-u su shvatili da je bivši reprezentativac policu, na temelju koje je podnio zahtjev za naknadu štete, sklopio poslije sudara. Prijavljena djelatnica pomogla mu je izmijeniti datum kako bi ispalo da je polica napravljena prije nesreće. Sumnjivo je bilo i to što je Ladić, inače prijavljen u Zagrebu, policu otvarao na jugu zemlje.

Ozlijeđeni mladići

Nogometni reprezentativac mercedesom E klase na raskrižju Kačićeve i Klaićeve ulice u Zagrebu zaletio se u renault clio zadarskih oznaka kojim je upravljao Marko Grizelj (20), a u kojemu su bili i D. G. (19) koji je u nesreći lakše ozlijeđen, dok su A. M. M. (18), 16-godišnjak i 17-godišnjak teže ozlijeđeni. Iako je policija tvrdila da je Ladić prošao kroz crveno, igrač je to demantirao. Ladića nismo uspjeli dobiti da nam to komentira.

>>Stanari Klaićeve o Ladićevu sudaru: Semafori loše usklađeni

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije