OSTAVKA

Dragan Jović podnio neopozivu ostavku

jovic
Stojan Lasić
12.09.2010.
u 12:18

Ovu odluku nisam donio vruće glave, ovo je kulminacija nakupljanih negativnosti. Momčadi je potreban netko tko će unijeti nove ideje i donijeti pozitivan šok sastavu - kazao je Jović

Najtrofejniji trener u povijesti Zrinjskog, Dragan Jović, dao je nakon susreta protiv Budućnosti neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog stožera. Jović je kazao kako nije zadovoljan pristupom i igrom momčadi koju je selektirao u ovoj sezoni, te je kao moralni čin odlučio dati neopozivi otkaz.

- Ovu odluku nisam donio vruće glave, ovo je kulminacija nakupljanih negativnosti. Momčadi je potreban netko tko će unijeti nove ideje i donijeti pozitivan šok sastavu. I dalje smatram kako imamo kvalitet za vrh, ali nešto je pod hitno potrebno mijenjati - kazao je Jović nakon susreta Zrinjski - Budućnost, koji je završio 0:0.

U slaboj nogometnoj predstavi igrači Zrinjskog i Budućnosti odigrali su susret bez pogodaka. Domaćin se u ovome susretu nije uspio nametnuti i opravdati ulogu favorita, dok se sastav Budućnosti predstavio u nešto boljem svijetlu te u Mostaru osvojio, može se reći zasluženi bod.

Prva opasnost na susretu odigrala se pred golom Zrinjskom kada je obrani domaćih malo pobjegao Čergić, ali njegov udarac nije stvorio veće probleme Hadžiću. Prvu prigodu za domaće imao je Selimović koji je razmijenio par dobrih dodavanja sa suigračima, ali nije uspio pogoditi protivnička vrata. Par minuta kasnije do pogotka je mogao doći Haskić da je bio imalo prisebniji u gužvi pred vratima domaćina. Vrijedi istaći još jednu prigodu, kada je Stjepanović gađao suprotni kut vrata Budućnosti, ali je opasnost sklonio dobro postavljeni Husić. Nakon toga igra se donekle primirila, a na noge je malobrojne navijače u 21. minuti digao Salčinović. Njegov siloviti udarac otišao je malo preko gola. Deset minuta kasnije dobru je prigodu imao Lendrić, kojemu je povratnu loptu dao Selimović. Ipak, mladi nogometaš nije uspio pogoditi vrata. Do kraja prvoga dijela više nije bilo izglednih prigoda. Prvu prigodu u nastavku utakmice domaći su imali preko Salčinovića. On je povukao loptu i šutirao iskosa, ali je njegov udarac pogodio samo vanjski dio mreže. Nakon te početne inicijative gosti počinju igrati sve bolje.

Tako su u 67. minuti dobru akciju izveli navalni igrali gostiju, lopta je došla do Kavazovića koji je je dobro prihvatio i dobro šutirao, ali je vratar Zrinjskog spasio svoju mrežu i loptu skrenuo u korner. Nekoliko minuta kasnije iznenadna se prilika ukazala Čamrkoviću, koji je iz prve šutirao pored vrata. Pred kraj susreta Zrinjski je imao prigodu nakon slobodnjak Ivankovića kada je loptu netko u gužvi skrenuo prema golu, ali je umjesto mreže pronašla vratnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije