ODLUČAN

Dodik ne odustaje od zahtjeva za smjenu Lagumdžije

dodik
VL FOTO
15.08.2012.
u 09:05

- Na ovom pitanju ne može se praviti kompromis i izlaz je jedino da se raščisti ta situacija na način da se pojača odgovornost za neustavno ponašanje - rekao je Dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da neće odustati od zahtjeva za smjenom ministra vanjskih poslova BiH Zlatka Lagumdžije, u čemu očekuje i podršku drugih stranaka iz RS.

\"Na ovom pitanju ne može se praviti kompromis i izlaz je jedino da se raščisti ta situacija na način da se pojača odgovornost za neustavno ponašanje\", rekao je Dodik sinoć za RTRS.

Govoreći o europskom putu BiH, Dodik je kazao da je \"Federacija BiH okov, jer Republika Srpska mnogo bolje napreduje i da za njega nisu relevantne tvrdnje europskog zastupnika Hannesa Swoboda da \"ne mogu biti dva puta\" (prema EU).

On je dodao da je više nego relevantno stvaranje zajedničke srpske politike u regiji i da će zaštita regionalnih srpskih interesa biti tema novog sastanka sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem u rujnu u Banjoj Luci.

Član Europskog parlamenta i austrijski socijaldemokrata Hannes Swoboda rekao je da su izjave o posebnim putevima Republike Srpske i FBiH prema EU čista fantazija koja nikada neće biti realnost i koja ne doprinosi napretku.

Ključne riječi

Komentara 1

TU
Tuce
09:37 15.08.2012.

eh sta je sve Dodik obecao svom narodu samo sto on uvijek ima na lageru novih bisera pa njegov narod zaboravi na trenutak sta mu je juce obecao,evo deset godina obecava odcepljenje Srpske pa gdje je to obecanje a ovo sa Lagumdzijom je dogovor dva lopova pred izbore jer obojici gori vatra pod petama jer ekonomija u oba entiteta je ispod nule,zivi bili pa vidjeli kako nas narod kaze tresla se bora rodio se mis.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?