ISTRAGA

Djevojku u Bijeljini je silovao taksist

silovatelj
SR
09.07.2010.
u 08:33

Nesretna djevojka je s društvom plesala kada joj je nepoznati muškarac prišao, podigao je na ramena i odnio prema strelištu na bijeljinskom stadionu

Radomir Jovković (28) iz Bratunca uhićen je zbog sumnje da je za vrijeme koncerta Ramba Amadeusa na Beer Festu u Bijeljini prošlu subotu silovao maloljetnu M. L. (17) iz Apatina pa mu prijeti između tri i 15 godina zatvora.

Nesretna djevojka je s društvom plesala kada joj je nepoznati muškarac prišao, podigao je na ramena i odnio prema strelištu na bijeljinskom stadionu. Zbog snažne buke s razglasa i velikog pljuska nitko nije čuo njeno zapomaganje i povike, a za silovanje se doznalo tek kada se uplakana djevojka, sva u modricama i ogrebotinama, vratila među društvo.

Žrtva je jedva smogla snage pregledati brojne snimke koje je policija skupila nakon koncertu i prepoznati manijaka iz Bratunca, koji nije imao kriminalni dosije. Tek nekoliko prekršaja.

Posljednjih godina je dosta vremena provodio Bijeljini gdje se bavio ilegalnim taksiranjem. Često je bio u društvu studenata, a navodno je poznavao i društvo u kojem se nalazila silovana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije