MALE MELODIJE

Djeca pjevaju o prijateljstvu, “cool“ planetu, bubamari, svom styleu…

Mali fest
06.04.2013.
u 13:06

Izvođači malih melodija uglavnom su osnovci, a mnogi od njih polaznici su glazbenih škola, dok je među njima četvero mlađih od 6 godina

Finalna večer 19. izdanja festivala zabavne glazbe Melodije Mostara dala je niz zanimljivih i pjevnih skladbi. Nekoliko njih za temu ima Hercegovinu, pa su tako Melodije zadržale svoj prepoznatljivi štih. I na 19. izdanju ovog festivala zabavne glazbe nastupilo je nekoliko pjevača iz dijaspore, a zanimljivo je da na Melodije Mostara dolaze s temom iz rodnog kraja. Nekoliko skladbi svakako će postati hitovi, ne samo u BiH, posebno pjesme renomiranih izvođača iz Hrvatske, a neke od njih bit će i evergreeni. Veseli vidljiv produkcijski pomak pjevača iz Hercegovine.

Izvođači iz regije

No, danas, s početkom u 17 sati, u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače održat će se tradicionalni dječji festival Male Melodije Mostara 2013. Na 17. izdanju ovog dječjeg festivala predstavit će se izvođači iz BiH, Hrvatske i Srbije. Djevojčice Christina Lubiana i Elena Naperotić dolaze iz Istre, Ana Peran i Ema Vranić iz Šibenika. Iz Srbije na mostarski dječji festival stižu dvije djevojčice Teodora Radosavljević iz Rume i Sandra Matović iz Požege. Na Malim Melodijama Mostara 2013. nastupit će i dvije mlade izvođačice iz Sarajeva – Ajša Kapetanović i Azra Mešan. Neđica Mijajlović stiže iz Brčkog, a najviše izvođača je iz Mostara: Ena Jelena Milović, Marta Hrkać, Marija Golemac, Aleksandra Saša Milović, Lucija Golemac, Ante Mišić, duo Nejra i Nadija Idrizović te skupina B-Stars.

Arabesque otvaraju

Izvođači su uglavnom osnovci, a mnogi su i polaznici glazbenih škola. Među njima njih četvero ima samo pet-šest godina. Aleksandra Saša Milović ima samo pet i pol godina, Azra Mešan i Nadija Idrizović šest, a Marta Hrkać ide u prvi razred. Zanimljive su teme o kojima djeca pjevaju. Tako će posjetitelji u Kosači čuti o tome što se krije u dječjoj duši, o novom stilu najmlađih, o bubamarinom letu, prijateljstvu, o njihovom “cool” planetu… Program ovog prestižnog dječjeg festivala otvorit će mlada plesna baletna skupina 
Arabesque u koreografiji 
Arlete ĆesićProgram Malih Melodija Mostara 2013. otvorit će mlada baletna skupina Arabesque u koreografiji Arlete Ćesić, program će voditi Mladen Jeličić – Troko. U show programu nastupit će među najmlađima popularna Kim Verson. Oni koji neće imati prilike nazočiti zbivanjima na ovom dječjem festivalu u Kosači, moći će sve vidjeti i čuti u odgođenoj televizijskoj snimci na BHTV1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije