TRAGEDIJA

Deset godina čekao dijete, obolio, ušao u kadu i ubio se fenom

kuća
VL FOTO
15.12.2010.
u 08:24

Nesretnog čovjeka je pronašla trudna supruga koja ga je panično pokušavala spasiti, ali je već bilo prekasno

Stojan Ritan (40) ubio se fenom za kosu u svojoj kući u banjolučkom naselju Kuljani. Ušao je u kadu punu vode, a potom je uzeo fen, uključio ga u struju i ubacio u vodu. Od strujnog udara na mjestu je ostao mrtav!

Nesretnog čovjeka je pronašla njegova supruga, koja ga je panično pokušavala spasiti, ali nažalost, on nije davao nikakve znakove života i već je bio mrtav više od sat vremena. Očevidom je utvrđeno da je riječ o samoubojstvu, a kao motiv spominju se psihički problemi koje je Stojan Ritan imao. Na licu mjesta nisu pronađeni nikakvi sumnjivi tragovi koji bi ukazivali na moguće kazneno djelo. Obdukcija je potvrdila da na tijelu nije bilo tragova nasilja i uzrok smrti je strujni udar - neslužbeno navode iz CJS-a Banja Luka.

Poznanici stradalog Ritana redom ističu da se radilo o jako dobrom čovjeku. Nažalost, nedavno mu je dijagnosticirana teška psihička bolest, koja je zahtijevala obvezno liječenje na psihijatriji.

- U posljednje vrijeme imao je velike psihičke probleme, patio je od nesanice i noćima nije mogao oka sklopiti. Potražio je pomoć i liječnici su mu preporučili obvezan posjet psihijatru. Kobnog dana se trebao javiti na psihijatriju, ali to mu je očigledno teško palo i vjerojatno se zbog toga ubio - kaže Ritanov susjed, dodajući da je iza Stojana ostala trudna supruga s kojom je deset godina bio u braku, ali nisu imali djece.

- Ovo je velika tragedija... Deset godina pokušavaju dobiti dijete, i to je bila njihova velika želja. I sada, kada mu je supruga konačno bila u drugom stanju, Stojan je psihički obolio i to nije mogao podnijeti - tiho priča potreseni susjed.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije