TRAGEDIJA

Darjan Rašić poginuo u prometnoj nesreći

darjan
VL FOTO
29.12.2010.
u 09:51

Na cesti je ostalo više od stotinu metara vidljivih tragova zanošenja automobila

Zimsko jutro na samom kraju ove godine, četvrti dan od Božića, na blagdan Nevine dječice, bilo je kobno za 22-godišnjeg mladića Darjana Rašića iz Grabova Vrila u općini Ljubuški. Naime, u ranim jutarnjim satima u utorak, točnije u 4,30 sati, na magistralnoj cesti M6 Čapljina - Ljubuški - Grude - Imotski smrtno je stradao u stravičnoj prometnoj nezgodi.

Sletio s ceste

Poginuli Darjan je upravljao motornim vozilom mercedes 124, bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, vozeći se iz smjera Gruda prema Ljubuškom. U blagom desnom zavoju u selu Klobuku, u ljubuškoj općini, vozilo je sletjelo s ceste i udarilo u parkirani kombi, a potom je završilo u obližnjem vinogradu.

Prevrtanje i udar u kombi bili su takvi da je nesretni mladić zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je podlegao na mjestu tragičnog događaja.

Što je bilo uzrok tragične nesreće, iz kojeg razloga je izgubio nadzor nad vozilom, poledica ili nešto drugo, zasad još uvijek nije poznato. Neslužbene informacije do kojih smo uspjeli doći kažu da je nesretno stradali mladić bio na povratku iz diskoteke te da je moguće da je za vrijeme vožnje usnuo za upravljačem.

Na cesti je ostalo više od 100 metara vidljivih tragova zanošenja automobila. Nastradali mladić je u vozilu bio sam.

Nije bio problematičan

Također, kako smo mogli čuti, nesretni Darjan Rašić je bio miran i pristojan mladić, u svemu umjeren.

Ni po čemu nije bio problematičan. Bio je četvrto dijete u obitelji, a imao je i sestru blizanku.

Prije otprilike godinu dana također je imao tešku prometnu nesreću u kojoj je, zajedno s dvojicom svojih prijatelja, zadobio teške tjelesne ozljede.

Bio je zaposlen kod svoga oca koji je imao rovokopače. Službenici Policijske uprave Ljubuški napravili su očevid na mjestu ove tragične nesreće, na vozilu će se obaviti stručno vještačenje kako bi se utvrdila tehnička ispravnost, što će omogućiti nadležnim tijelima da rasvijetle okolnosti još jednog, tko zna kojeg po redu, tragično izgubljenog mladog života.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije