Međugorje

Dajte mi otvorena srca i ljubavlju ću ih ispuniti

Ukazanje
Marijan Sivrić
03.10.2013.
u 09:37

Šest minuta je vidjelica Mirjana razgovarala s Gospom, a ovome činu su svjedočile hodočasničke skupine iz cijeloga svijeta

Gospa Kraljica mira u srijedu se od 8.43 do 8.49 sati ukazala vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo na Podbrdu kod Plavog križa u Bijakovićima, u međugorskoj župi. Ukazanju vidjelici Mirjani svjedočilo je trideset tisuća hodočasnika, koji su se okupili na molitvi krunice kod Plavog križa, nedaleko od mjesta prvog Gospina ukazanja.

Masa hodočasnika

Neki hodočasnici su još tijekom noći, a neki tri sata ranije prije ukazanja stigli na Podbrdo kako bi bili što bliže Plavom križu i vidjelici Mirjani. Među brojnim hodočasnicima najviše je bilo Talijana. Još su ukazanju nazočili hodočasnici iz Hrvatske, Njemačke, Austrije, SAD-a, Poljske, Slovačke, Češke, Irske, Engleske, Mađarske, Rusije, Australije, Slovenije, Francuske, Španjolske, Brazila, Novog Zelanda i brojnih drugih zemalja. Vidjelici Mirjani da kroz veliku masu hodočasnika dođe do Plavog križa pomagali su kao što je to i uobičajeno volonteri iz Udruge Kraljica mira Bijakovići. Do samog ukazanja molilo se i pjevalo. U 8.43 sati molitva je utihnula, a Mirjana je gledala u nebo i počela razgovarati s Gospom. Neobičnu tišinu remetilo je samo škljocanje fotoaparata. Nakon šest minuta, koliko je trajalo ukazanje, Mirjana je ustala i vodičima prenijela Gospinu poruku koja je nazočnima pročitana na tri jezika: hrvatskom, talijanskom i engleskom.

Gospina poruka


Gospina poruka vidjelici Mirjani dana 2. listopada 2013. glasi: “Draga djeco, volim vas majčinskom ljubavlju i majčinskom strpljivošću čekam na vašu ljubav i zajedništvo. Molim da budete zajednica Božje djece, moje djece. Molim da kao zajednica radosno oživite u vjeri i ljubavi moga Sina. Djeco moja, okupljam vas kao svoje apostole i učim vas kako da druge upoznate s ljubavlju moga Sina, kako da im donesete Radosnu vijest koja je moj Sin. Dajte mi svoja otvorena, očišćena srca i ljubavlju za moga Sina ja ću ih ispuniti. Njegova ljubav će dati smisao vašem životu, a ja ću hodati s vama. Bit ću s vama do susreta s Nebeskim Ocem. Djeco moja, spasit će se oni koji s ljubavlju i vjerom koračaju k Nebeskom Ocu. Ne bojte se, s vama sam. Uzdajte se u svoje pastire kao što se moj Sin uzdao kad ih je odabrao i molite da imaju snage i ljubavi da vas vode. Hvala vam”. Gospa je na kraju blagoslovila sve nazočne i nabožne predmete koje su donijeli. Na upit kako je izgledala Gospa, vidjelica Mirjana je kazala: “Odlučno i s puno ljubavi”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?