'sirove strasti'

Dačić SMS-om dogovorio 'intervju bez gaćica': Rado ću se odazvati

Ante Batarelo
Foto: Marko Prpić
1/2
02.02.2013.
u 09:13

Vlasnik televizije koja je iznajmila studio nije znao što se u njemu snima. Dačić je, nakon što je shvatio da je nasamaren, bijesno izjurio iz studija

Dok je na svojoj koži proživljavao legendarnu scenu iz “Sirovih strasti”, Ivica Dačić imao je osmijeh na licu. Danas mu to više nije smiješno jer strasti se ne smiruju ni četiri dana nakon što je snimka na kojoj srpskog premijera intervjuira voditeljica bez gaćica nasmijala regiju, ali i dobar dio Europe. Nešto što je u početku izgledalo kao dobra šala preraslo je u aferu jer je Dačić zbog puštanja snimke na internet zatražio istragu i kažnjavanje odgovornih.

“Opušteno s Dačićem”

Preko savjetnika za nacionalnu sigurnost Ivice Tončeva poručio je da nije dao dozvolu za emitiranje emisije “Nemoguća misija” koju je okarakterizirao kao “ruganje Srbiji”. Napao je i njenu ekipu za koju je rekao da je zloupotrijebila njegovo povjerenje i prijateljstvo koje inače gaji prema novinarima. I dok Dačić “grmi”, cijeli se slučaj dodatno komplicira jer je dnevni list Blic jučer objavio i drugu stranu priče. Pozivajući se na izvore bliske produkciji, list tvrdi da je Dačić sam dogovorio gostovanje u emisiji. Voditeljici Branki Knežević, koju ovih dana zbog nenošenja gaćica i pokazivanja međunožja nazivaju i “srpskom Sharon Stone”, Dačić je SMS-om potvrdio gostovanje.

– Knežević je poslala SMS poruku koja je glasila: Poštovani gospodine Dačiću, ja sam novinarka televizije “Kopernikus” i radim emisiju “Opušteno sa...”, voljela bih da budete moj poseban gost u idućoj emisiji. Dačić je potom odgovorio da će se rado odazvati pozivu, ali da zbog nagomilanih obveza to neće moći odmah, tvrdi izvor iz produkcije. Nakon 10 dana premijer i voditeljica ipak su dogovorili snimanje i to u petak 18. siječnja.

Zbunjena javnost

Intervju s Brankom, koja je glumila voditeljicu, tekao je normalno i nitko ništa nije posumnjao sve dok ona nekoliko puta nije prekrižila noge i pokazala međunožje. Tada je šef Dačićeva osiguranja upitao vlasnika televizije Srđana Milovanovića je li možda riječ o skrivenoj kameri.

– Vlasnik mu je odgovorio da nije jer zaista nije znao. Mi smo samo unajmili studio na dva sata i to platili. Nismo mu rekli da ćemo raditi skrivenu kameru. Ipak, rekli smo da će gost biti premijer, a on ga je imao želju ugostiti – tvrdi Blicov izvor koji dodaje i da je Dačić, nakon što je doznao da je prevaren, bijesno izjurio iz studija. Javnost u Srbiji i dalje ne može vjerovati kako se moglo dogoditi da premijer bude gost u emisiji takvoga tipa. Iako neki krivicu svaljuju na press-službu kabineta, činjenica je da većinu intervjua premijer zakazuje i otkazuje sam. Sve u svemu, čini se da će ova afera i idućih tjedana podizati prašinu.

>>VIDEO Dačić traži kazne zbog snimke s voditeljicom bez gaćica

>>VIDEO Testirali Dačića: Premijera intervjuirala voditeljica bez gaćica

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije