Najmanje pet ozlijeđenih

Zbog tučnjave navijača policija privela čak 108 osoba

18.09.2017.
u 07:53

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su da je danas prije, za vrijeme i nakon održavanja utakmice na Poljudu između HNK Hajduk i HNK Rijeka ukupno privedeno 108 osoba zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, javila je Hina. 

U 16 sati na autocesti A1 veći broj osoba narušavao je javni red i mir. Brzom intervencijom policije spriječeno je daljnje narušavanje javnog reda i mira, a u službene prostorije s mjesta događaja dovedeno je 100 osoba i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje. 

Protiv 96 osoba biti će podneseni optužni prijedlozi zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a jedna osoba će biti prekršajno prijavljena zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, izvijestila je policija.

Tijekom tog događaja pet osoba zadobilo je lakše tjelesne ozljede.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije