Neobičan ‘ulov’ iz dolene Neretve

Baka u bačvama čuvala 63 kg ‘trave’

marihuana
18.02.2016.
u 15:00

Nekoliko mjeseci pratili su policajci u civilu 65-godišnju Anku M. prije nego su jučer krenuli u veliku akciju čiji je rezime zapljena čak 63 kilograma marihuane koju su pronašli u njezinoj kući u Mislini kraj Metkovića. Prva susjeda uhićene 65-godišnjakinje prepričava nam kako su u malo mjestašce u kojemu živi tek nekoliko desetaka ljudi policajci stigli u podnevnim satima, te su odmah priveli Anku M. koja je u to vrijeme pokušavala uništiti oko 200 grama marihuane koja se nalazila u kući.

– Cijeli dan su hodali oko Ankine kuće, ulazili su i u štalu, a posebno dugo su se zadržali u maloj ruševnoj kućici koja se nalazi u dvorištu, a u kojoj dugo vremena već nitko ne živi. Od tamo su iznosili nekakve plave bačve. Kada sam ih vidjela, isprva me uhvatio strah jer nisam znala što se događa, pa sam se zaključala u kuću - prepričava nam prva susjeda uhićene Anke M. koja je rekla kako su policajci i njoj u jednom trenutku željeli pretražiti kuću, ali da su onda ipak odustali. Nakon cjelodnevne pretrage policija je iz dvorišta iznijela četiri plave bačve u kojima je bila spremljena marihuana namijenjena daljnjoj preprodaji u Hrvatskoj i BiH. Organizator cijele akcije bio je, prema sumnjama policije, Ankin sin Slobodan M. (46) koji je trenutačno u bijegu. Prema riječima mještana Misline, Anka M. jedva je preživljavala od skromne mirovine koju je primala, dok se njezin sin s kojim je sama živjela nakon suprugove smrti bavio različitim poslovima, a ponajviše ribarstvom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije