sarajevo

Uhićene dvije osobe u Sarajevu zbog droge

policija
10.07.2018.
u 15:12

Policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo i asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine, započeli su danas s realizacijom operativne akcije kodnog naziva „Duga“ na području ŽS-a, a vezano za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U skopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Sarajevu izvršeni su pretresi na dvije lokacije na području općina Stari grad i Novo Sarajevo, te su uhićene dvije osobe iz Sarajeva incijala Đ.K. (1983. god) i A.K. (1984 .god) koja se sumnjiče za pomenuto kazneno djelo. 

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto više od 5.000 kom. tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „extazi“, cca. kilogram materije koja  svojim izgledom asocira na opojnu drogu „anfetamin“, te drugi predmeti koji potiču ili se dovode  u vezu s predmetnim kaznenim djelom.

Uhićeni će nakon kriminalističke obrade u Federalnoj upravi policije uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, u zakonskom roku biti predana na dalju nadležnost Županijskom tužiteljstvu  Županije Sarajevo, priopćeno je iz FUP-a. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije