Granična policija BiH

Uhićen krijumčar ljudi, stigao letom iz Ljubljane

zracna luka sarajevo
18.03.2016.
u 13:15

Državljanin BiH na zračnu luku je stigao letom iz Ljubljane i predat je službenicima Sudske policije Suda BiH na daljnje postupanje

Policijski službenici Jedinice granične policije zračne luke u Sarajevu u srijedu su u 16.30 sati uhitili M. H. (1974.) Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Sud BiH zbog krivičnog djela „krijumčarenje osoba“.

Državljanin BiH na zračnu luku je stigao letom iz Ljubljane i predat je službenicima Sudske policije Suda BiH na daljnje postupanje, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod na ulasku u BiH 16. ožujka u 15.30 sati uhićen je bh. državljanin D.G. (1973.) jer ga je potraživao Općinski sud Tešanj zbog krivičnog djela „ugrožavanje sigurnosti“. Predat je je službenicima Policijske stanice Tešanj.

Istog dana, policijski službenici JGP Orašje u 14 sati uhitili  državljanina BiH, D.P. (1980.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog krivičnog djela „prevara“. D.P. kontroliran je na MGP Šamac pri izlasku iz BiH i predat službenicima Sudske policije Bijeljina.

Policijski službenici JGP Bijeljina oduzeli su 16. ožujka 588 grama sjemenki konoplje na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi. Sjemenke su otkrivene u osobnom prtljagu prilikom granične kontrole Forda, bh. registarskih oznaka, u kojem se nalazila S.E. (1958.) Protiv bh. državljanke Tužiteljstvu BiH bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo „neovlašten promet opojnih droga“, stoji u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?