PrENJAVOR:

Učiteljica osuđene na tri godine zatvora zbog dilanja droge

PENJAVOR:
09.04.2017.
u 21:37

Vrhovni sud RS potvrdio je presudu Okružnog suda u Banjoj Luci kojom je petočlana skupina, među kojima je i učiteljica u osnovnoj školi Snježana Balić-Petrašin (37), osuđena na 12 godina i četiri mjeseca zatvora zbog trgovine drogom.

Balić – Petrašin, koja je u vrijeme kada je počinila djelo bila učiteljica u Osnovnoj školi “Miloš Crnjanski” u mjestu Potočani kod Prnjavora, pravosnažno je osuđena na tri godine zbog šverca nakrotika i omogućavanja njihovog uživanja. Istu kaznu dobio je član ove skupine Adi Porča (36), dok je Emir Čups Arnaut (31) osuđen na dvije godine i četiri mjeseca, a Predrag Leburić zvani Lebura (44) i Alen Nakaradić (28) iz Doboja na po dvije godine zatvora.

Svi su uhićeni u siječnju 2014. godine u akciji “Fortuna”, a prema navodima presude činili su skupinu koja je prodavala marihuanu i speed na području Prnjavora i Dervente.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije