zenica

U Zenici u stanu pronađena droga

asdas
22.03.2017.
u 14:39

Službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave I u Zenici, u suradnji sa službenicima PS Crkvice, na osnovu naredbe Općinskog suda u Zenici, izvršili su pretres stana koji koristi P.A., gdje su pronašli 169,20 grama praškaste materije upakovane u pvc foliju, 353,90 grama zeljaste materije, digitalnu vagu za precizna mjerenja i 28 komada tableta.

Sporna materija i predmeti su fotografirani, izuzeti i bit će predmet potrebnih vještačenja, a osoba Č.E. koja je zatečena u stanu, uhićena je i zadržana u službenim prostorijama Policijske uprave I u Zenici.

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja kaznenih djela, Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije će biti dostavljen Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju izvršitelju protiv Č.E., rođen 1992. godine, i P.A., rođen 1992., oba iz Zenice, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije