MUP ZDŽ

U navijačkim neredima u Olovu sudjelovalo 200 osoba

Klix
12.05.2019.
u 11:08

Povodom nereda koji su izbili u subotu u Olovu, a u kojima su sudjelovali pripadnici sarajevskih navijačkih grupa Horde Zla i Manijaci, oglasilo se i Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije sa službenim izvješćem.

"U 15:10 sati u ulici Sarajevska, ispred autobusne stanice i u naselju Jasen, došlo je do masovne tučnjave između navijača Željezničara i Sarajeva u kojoj je sudjelovalo više od 200 osoba", navodi se na početku policijskog izvješća, prenosi Klix.ba. 

Tom prilikom od strane NN osoba je oštećeno vjetrobransko staklo na vozilu "Suzuki" u vlasništvu MUP-a ZDŽ.

Oštećeni su i automobili Passat, Fiat, Golf, Ford, Opel, kao i autobus marke Man u vlasništvu Centrotransa.

U policijskom zapisniku navodi se da su na benzinskoj crpki "Inter Ina" oštećena vrata na ormaru za ulje i krovni lim. 

U 16:20 sati o navedenome je upoznata dežurna tužiteljica. Uviđaj su izvršili istražitelji u vremenu od 17:00 do 19:00 sati, koji nastavljaju na rasvjetljavanju slučaja.

Po dojavi informacije da se odvijaju veliki neredi angažirane su dodatne policijske snage i to pripadnici Specijalne policije MUP-a TŽ i ZDŽ te policijski službenici PS Vareš koji su poduzeli sve zakonom predviđene mjere i radnje radi uspostavljanja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije