"VW Golf II“

U Mostaru opet ukraden "Golf"

MUP
10.03.2016.
u 10:16

U protekla 24 sata  iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) registrirano je sedam prijava, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.  

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, dok su iz oblasti sigurnosti prometa registrirane dvije prometne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

PU Mostar obratila se J.K. (1965) i prijavila kako joj je tijekom noći od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke "VW Golf II“ dok se nalazilo parkirano u Ul. fra A.Miletića, prenosi Fena.

PU Konjic je obaviještena kako pored magistralne ceste M-17 u mjestu Orahovica gori vozilo "Ford Fiesta“. Patrola policije je utvrdila da je vozilo vlasništvo K.D.(1993) iz Jablanice. Djelatnici Vatrogasne jedinice su uspjeli ugasiti požar, ali je vozilo u potpunosti bilo obuhvaćeno vatrom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?